Başkent’te sağanak ve kuvvetli fırtına alarmı!

Başkent’te sağanak ve kuvvetli fırtına alarmı!
Başkent Ankara’da sağanak yağış ve fırtına hayatı felç etti.

Ankara genelinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli fırtına ve sağanak yağış, kentte olumsuz etkilere neden oldu. Özellikle Keçiören, Çankaya, Etimesgut, Sincan ve Gölbaşı ilçelerinde şiddetini artıran fırtına, çevredeki cadde ve sokaklarda ağaç devrilmesine sebep oldu.

08-nisan-01-mart-02-aa-34321160.webp

Altındağ ilçesine bağlı Bostancık Caddesi'nde seyir halinde olan M.T. idaresindeki 06 EHM 21 plakalı otomobil, refüje çarptıktan sonra ters istikametten gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 BR 2506 plakalı başka bir araca çarptı. Kazada araçlardan birinin motor bölümü gövdeden ayrılırken, olayda bulunan 2 kişi hafif yaralandı.

08-nisan-01-mart-02-aa-34320648.webp

KEÇİÖREN’DE ÇATI UÇTU

Fırtınanın etkisiyle Keçiören Bademlik Mahallesi'nde bir apartmanın çatısı uçarak etrafa saçılan malzemeler, park halindeki 4 otomobilde hasara neden oldu. İtfaiye ekipleri, çatılardan etrafa yayılan tuğla parçaları ile çanak antenleri topladı. Ayrıca Gölbaşı ilçesine bağlı Soğulcak köyünde bir evin çatısının uçtuğu ihbarı üzerine ekipler olay yerine sevk edildi.

08-nisan-01-mart-02-aa-34321478.webp

Kent genelinde belediyelere çok sayıda ağaç devrilmesi ihbarı yapıldı. Ekipler, devrilen ağaçları kaldırarak temizlik çalışmalarına başladılar. Meteoroloji yetkilileri, yağış ve fırtınanın gece saatlerine kadar etkili olmasının beklendiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar