Bella Hadid şehir hayatını terk edip modelliği bıraktı!

Bella Hadid şehir hayatını terk edip modelliği bıraktı!
Uzun yıllar Lyme hastalığıyla mücadele eden ve sağlığı için sessiz bir hayat tercih eden Bella Hadid, beklenmedik bir kararla modellik kariyerini sonlandırdı. Hadid şehir hayatını geride bıraktı.

Moda dünyasının en aranan yüzlerinden biri olan Bella Hadid, Lyme hastalığıyla mücadele ederken son zamanlarda zor günler geçiriyordu. Hastalığıyla ilgili tedavi sürecini paylaşarak sevenlerini endişelendirmişti.

Podyumlardan uzaklaşan Hadid, şaşırtıcı bir kararla modellik kariyerini sonlandırdı. "10 yıl boyunca modellik yapmış olmama rağmen, bu kariyere büyük bir enerji ve çaba harcadım ancak uzun vadede beklediğim tatmini bulamadım" dedi.

oo.jpg

Hadid, sevgilisi Adan Banuelos ile birlikte daha sakin bir hayat sürmek amacıyla Teksas'a taşındı. Kendi ifadesiyle, "Artık sahte bir yüz takmıyorum. Kendimi iyi hissetmediğimde dışarı çıkmıyorum ve kendime zaman ayırıyorum. Daha önce böyle bir şeyi ne yaşadım ne de söyledim."

NETANYAHU İÇİN "HİTLER" BENZETMESİ YAPMIŞTI

Filistin asıllı olan Hadid, daha önce yaptığı bir açıklamada "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar