Bursa'da saha bir anda boks ringine döndü: Teknik direktörün dili boğazına kaçtı

Bursa'da saha bir anda boks ringine döndü: Teknik direktörün dili boğazına kaçtı
Bursa'nın Gemlik ilçesinde, U 17 karşılaşmasının ardından iki takımın antrenörleri arasında aniden çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme alan bir antrenörün dili boğazına kaçarken, o anlar cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Olay, dün Gemlik Suni Çim Saha Tesisleri'nde saat 14.00’da yapılan U 17 futbol maçının ardından oldu. Gemlik Altınayak Spor ile Panayır Güneş Spor takımları arasında 1-1'lık skorla biten U 17 1’inci Küme karşılaşmasından sonra antrenörler arasında çıkan tartışma, aniden kavgaya dönüştü. Gemlik Altınayak Spor Antrenörü Mevlüt Karabayır’ın tekme attığı rakip takımın antrenörü Orhan Şanlı’nın dili boğazına kaçtı. Teknik ekibin ilk müdahaleyi yaptığı Şanlı, kaldırıldığı Gemlik Devlet Hastanesi’nde hemen tedaviye alındı. Şanlı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

TEKNİK EKİP MÜDAHALE ETTİ

Antrenör Orhan Şanlı'nın baygın halde çim sahada yattığı anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Yüzüne aldığı bazı darbelerle yaralanarak kanlar içinde kalan ve dili boğazına kaçan Şanlı'ya, teknik ekibin müdahale ettiği anbean görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar