Bursa'daki kazada faciadan dönüldü! Yolcu otobüsü TIR'a çarptı

Bursa'daki kazada faciadan dönüldü! Yolcu otobüsü TIR'a çarptı
Bursa - Yalova karayolu Orhangazi Karsak Kavşağı’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü TIR'a çarptı. Otobüs şoförünün koltuğunda sıkıştığı kazayı, 38 yolcu yara almadan atlattı.

Bursa-Yalova karayolunda Orhangazi Karsak Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir yolcu otobüsü, önünde seyreden bir TIR'a çarptı. Kazada otobüs şoförü sıkışırken, içinde bulunan 38 yolcu ise yara almadan kurtuldu.

DÖNÜŞ YAPARKEN KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Orhangazi Terminali'nden Yalova istikametine doğru hareket eden Ahmet Arslan (48) idaresindeki 16 KN 438 plakalı otobüs, Orhangazi-İzmir Otoyolu'na dönüş yaparken kontrolden çıktı. Savrulan otobüs, önünde seyreden Yılmaz Yıldıran (60) idaresindeki 16 AIP 723 plakalı TIR'a çarparak durabildi. Otobüs şoförü Ahmet Arslan koltuğunda sıkışırken, yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatmayı başardı.

ŞOFÖR YARALI OLARAK KURTARILDI

Kazanın bildirilmesi üzerine, bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan şoförü kurtarmak için çalışmalarını sürdürürken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Uzun süren çalışmalar sonucunda sıkışan şoför yaralı olarak kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı şoförün koltuğunda ezilmeler olduğu belirlendi ve olay yerinde tedaviye alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar