Canan Kaftancıoğlu’ndan eski yol arkadaşı Özgür Özel’e 1 Mayıs eleştirisi

Canan Kaftancıoğlu’ndan eski yol arkadaşı Özgür Özel’e 1 Mayıs eleştirisi
CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP lideri Özgür Özel'e 1 Mayıs eleştirisinde bulundu.

CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 1 Mayıs'a ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından Unkapanı'ndaki polis barikatının fotoğrafını paylaşan Kaftancıoğlu, güvenlik güçlerinin arasındaki diyalogları da paylaştı.

kaftancioglundan-ozgur-ozele-1-mayis-elestirisi-fxp5.webp

Paylaşımında, polislerin "Abi bizimkiler! çok korkuyorlar Taksim’e çıkılmasından, sendikalar kararlı durur CHP- Özgür Özel- yürürse durduramayız, onlar vazgeçmezse durdurmamız zor, çıksalar ne olacak ki?" şeklindeki sözlerine yer verdi.

Kaftancıoğlu, günler öncesinden Taksim'e yürüyeceklerini söyleyen ancak 1 Mayıs günü Saraçhane'den Taksim'e geçmeyen CHP lideri Özgür Özel ve CHP heyetini de eleştirdi. Özel ve CHP heyetini hedef alan Kaftancıoğlu, "Böylesi bir dönemde, emniyet güçleri bile durduramayacaklarını düşünürken gerginlik yaşanmaması adına sendikalar ve partiler tarafından ‘vazgeçilecek yürüyüş’ için çağrı yapmak yerine Saraçhane’de 1 Mayıs’ı kutlayacağız denilseymiş daha şık ve bana göre daha doğru olurmuş. Kısmetse seneye diyelim” ifadelerini kullandı.

gmfv8fnx0aajilo.png

KAFTANCIOĞLU 2023 YILINDA GÖREVİ BIRAKTI

CHP'de 'değişim' ve 'zoom toplantısı' tartışmalarının devam ettiği süreçte CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 1,5 ay sonra görevini devredeceğini açıklamıştı. Kaftancıoğlu, görevi bıraktığında rahatlayacağını belirtmişti.

Kaftancıoğlu’nun gidişi sonrası CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik'in yarıştığı başkanlık yarışında, oyların 342'sini alan Çelik yeni il başkanı seçildi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar