Dervişoğlu resti çekti! Partiden ayrılan o ismi tamamen sildi

Dervişoğlu resti çekti! Partiden ayrılan o ismi tamamen sildi
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin yeni divanının belirlemek için toplantı yapacak. Öte yandan partiden istifa eden isimlerle görüşecek olan Dervişoğlu’nun bir isim ile asla bir araya gelmeyeceği iddia edildi.

İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayında değişen genel başkanlık ve yönetim ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Yeni Genel İdare Kurulu (GİK), başkanlık divanını belirlemek için bir araya gelecek. Toplantı öncesi kulisler görev değişikliklerinin olacağı konusunda hareketlendi.

Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın haberine göre, Antalya Milletvekili Uğur Poyraz'ın genel sekreter, seçim işleri başkanı Hakan Şeref Olgun'un ise mali işlerden sorumlu genel başkan yapılması bekleniyor. Ayrıca, genel başkanlık adaylığından çekilen Tolga Akalın'ın da yeni divana gireceği söyleniyor.

İSTİFA EDEN İSİMLERLE GÖRÜŞECEK

Bugün ayrıca parti Meclis grubu yönetiminin belirleneceği ifade ediliyor. Yeni lider Müsavat Dervişoğlu'nun, parti içinden istifa eden bazı isimleri geri kazanmak için birebir görüşmeler yaptığı konuşuluyor. Dervişoğlu'nun GİK'e de yazdığı Ümit Özlale'nin istifadan vazgeçmesi halinde başkanlık divanında yer alması bekleniyor.

769801image1.jpg

DİKBAYIR'I KABUL ETMEYECEK

Öte yandan Dervişoğlu’nun partiden ihraç edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ı ile bir araya gelmeyeceği belirtiliyor. Ayrıca Kürşad Zorlu'nun parti sözcülüğüne yeniden getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. İstanbul milletvekillerinden Buğra Kavuncu'nun ise yeni grup başkanvekillerinden biri olabileceği dile getiriliyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar