Evde Sağlık hizmeti ile vatandaşlara destek veriyor

Evde Sağlık hizmeti ile vatandaşlara destek veriyor
Toroslar Belediyesi, Mersin'in merkez ilçesinde yaşayan evden çıkamayan, hareket kısıtlılığı yaşayan, yaşlı, özel ihtiyaçları olan ve bakıma muhtaç kişilere evde sağlık hizmeti sunarak destek oluyor.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunan veya Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü'nü telefonla arayan vatandaşlara, 'Evde Sağlık' programı kapsamında hizmet veriliyor.

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki paramedik, acil tıp teknisyeni, hemşire ve sağlık personelinden oluşan ekip, ev ziyaretlerinde hastaların tansiyon ve kan şekeri ölçümü, enjeksiyon, pansuman ve serum takma gibi sağlık hizmetlerini sunarak onların yanında yer alıyor. Ayrıca, yatağa bağımlı hastalara hastane ve sağlık kuruluşlarına nakil desteği sağlanıyor.

aw193960-01.jpg

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Evde Sağlık hizmetinin önemini vurgulayarak, "Önceliğimiz sağlık" dedi. Yıldız, "Göreve geldiğimizde, Toroslar için gerekli tespitleri yaparak planlarımızı hazırladık.

İlçemizin çehresini değiştirirken, vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve mutluluğu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toroslarımızın her zaman yanında olacak, dertlerine derman olmaya devam edeceğiz. Evde Sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, belediyemize ulaşarak taleplerini iletebilirler" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar