Fethiye İlçe Müftülüğü'nde Kuranı Kerim temalı pasta!

Fethiye İlçe Müftülüğü'nde Kuranı Kerim temalı pasta!
Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından Hz. Fatıma Kız Kuran kursunda hafızlığını tamamlayan öğrenciler için düzenlenen törende Kuran- ı Kerim tasarımlı pasta kesildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için bir tören düzenlendi. Tören, ilçe müftülüğünce organize edildi ve Kur'an-ı Kerim tasarımlı bir pasta kesildi.

Etkinliğe, öğrencilerin yanı sıra öğretmenler, veliler ve ilçe dışından gelen konuklar da katıldı. Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan ve Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay gibi önemli isimlerin de törende yer aldığı görüldü.

İl Müftüsü Yaşar Çapçı'nın önderliğinde gerçekleşen etkinlikte, öğrencilere yönelik yapılan kutlamada kesilen pastanın Kur'an-ı Kerim motifli olması tepki çekti. O anlar Fethiye Müftülüğü'nün resmi sosyal medya hesabından da paylaşıldı.

2013'DE DE KURAN-I KERİM ŞEKLİNDE PASTA KESİLMİŞTİ

Öte yandan Tokat'ın Zile ilçesinde 2013 yılında gerçekleşen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Kuran-ı Kerim şeklinde pasta kesilmesi, o dönemde yine büyük tartışma yaratmıştı. O dönem konu ile ilgili soruşturma başlatmıştı.

Fethiye İlçe Müftüğü gelen tepkiler üzerine etkinliğe dair yaptığı paylaşımı kaldırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar