İsraf, lüks ve kibir iktidarı bitirecek!

İsraf, lüks ve kibir iktidarı bitirecek!
Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti

04-05-24-01gun-page-0001-001.jpg

‘ENFLASYONUN DÜŞMESİ İÇİN AKP’NİN GİTMESİ LAZIM’

İstanbul Çapa'daki Kent Lokantası'nda yemek kuyruklarında bekleyen vatandaşlar, ülkenin ekonomik durumu hakkında görüşlerini paylaştı. Vatandaşlar, mevcut yönetimin ekonomi politikalarını eleştirerek, enflasyonun düşmesi için sistemin değiştirilmesi ve mevcut iktidarın gitmesi gerektiğini savundular.

Birçoğu, iktidarın milleti sömürdüğünü, ekonomik zorlukların arttığını ve hayat pahalılığı nedeniyle geçim sıkıntısı yaşadıklarını belirtti. Kent Lokantası'nda 40 liraya yemek yiyebilen vatandaşlar, diğer lokantalarda yemeğin 500 liraya mal olduğunu ifade etti.

Vatandaşlar, üretim eksikliğine ve tüketim fazlalığına dikkat çekerek, tarım ve hayvancılığın gerilediğini ve dışa bağımlılığın arttığını dile getirdi. Ayrıca, kamu harcamalarına kısıtlama getirilmediği sürece ekonominin düzelmeyeceğini düşündüklerini aktardılar.

Ekonomik sıkıntıların çözümü için yeni bir yönetim ve sistem gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, mevcut iktidarın değişmesi gerektiğini belirtti. Üretim ve ekonomik çeşitliliğin artırılması gerektiğini savunan vatandaşlar, beton üretimine ağırlık verilmesinin yanlış olduğunu ifade etti.

Sonuç olarak, vatandaşlar, enflasyonun düşmesi için mevcut iktidarın ve sistemin değişmesi gerektiği konusunda görüş birliğine vardı.

Gazetemizin birinci sayfasını okumak için tıklayınız...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar