Konya’da 55 yaşındaki öğretmenden 14 yaşındaki öğrencisine cinsel istismar

Konya’da 55 yaşındaki öğretmenden 14 yaşındaki öğrencisine cinsel istismar
Konya’da 55 yaşındaki coğrafya öğretmeni 14 yaşındaki kız öğrencisine dehşeti yaşattı. Öğrencinin itirafının detayları mide bulandırdı.

Konya'da dokuzuncu sınıf öğrencisi S.D., ailesine öğretmeni M.K.'nin kendisine sosyal medya ve WhatsApp üzerinden cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini iddia ederek bir itirafta bulundu.

Öğretmenin daha önce aracıyla eve bırakırken öpmeye çalıştığını öne süren kız çocuğu okulda da merdivenlerde elle tacizde bulunduğunu iddia etti. Öğrencinin ailesinin şikayetinin ardından ifadeler ortaya çıktı.

“HOCA LAFINI KALDIRSAK MI?”

14 yaşındaki öğrenci şunları anlattı: M.K. hocamız, bir öğretmenden özel ders almak istediğimi söylediğimde bana yardımcı olmak için cep telefonu numaramı almıştı. Sonrasında bana 3 ay kadar önce mesaj yazmaya başladı. Bana 'Ne yapıyorsun prenses, ders mi çalışıyorsun?' gibi şeyler yazıyordu. Hocanın başka öğrencilere mesaj yazdığını duymadım. Bana özel olduğunu söyledi. Bir ay önce M.K hoca, bana 'Hoca lafını kaldırsak mı?' dedi. Ben, öğretmen öğrenci ilişkimiz olduğunu söyledim ama o bana sevgili olmak istediğini yazıyordu. Ona evli olduğunu, böyle bir şey olmayacağını yazdım. O da bunun engel olamayacağını yazdı.

konya-ogretmen-ogrencisine-taciz-iddias-44605-5.jpg

ARABADA ÖPMEYE ÇALIŞTI OKULDA KALÇASINA DOKUNDU

Öğretmenin haberi olmadan çantasına 1000 lira ve gümüş kolye yüzük koyduğunu söyleyen kız Öğretmenin arabasıyla eve bırakınken öpmeye çalıştığını, son olarak da okulda merdivenlerde arkadaşıyla sohbet ederken, yanından geçerken eliyle dokunduğunu öne sürdü.

konya-ogretmen-ogrencisine-taciz-iddias-44605-1.jpg

“FOTOĞRAFTA KARICIM KOCACIM YAZIYORDU”

Taciz iddialarını reddeden öğretmen M.K. parayı fitre amacıyla rencide olmaması için gizlice bıraktığını söyledi.

konya-ogretmen-ogrencisine-taciz-iddias-44605-2.jpg

M.K. ifadesinde şöyle konuştu: Instagram hesabımda ekli. Kendisi beni eklemişti. S.D., kendisinin hesabında ara ara erkek bir şahsın fotoğrafını paylaşıyordu. Fotoğrafta 'karıcım, kocacım' yazıyordu. Ben de bu erkek şahsın profilini incelediğimde kendisinin şiddet yanlısı olduğunu fark ettim. S.D.’ye ‘pis bir yere düşmüşsün, nereye götüreceği belli değil, başın belaya girer, ailene de söyleyeceğim, okul disiplin kuruluna da bildireceğim’ dedim. Ben kesinlikle S.D.’nin kalçasına dokunmadım. Kendisini öpmedim. S.D. ile ara ara Instagram üzerinden yazışıyorduk.

TUTUKLANDI

Açığa alınan öğretmen M.K. öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

konya-ogretmen-ogrencisine-taciz-iddias-44605.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar