Meral Akşener'i ilk defa böyle göreceksiniz! AVM'de dikkat çeken Esma Bekar detayı

Meral Akşener'i ilk defa böyle göreceksiniz! AVM'de dikkat çeken Esma Bekar detayı
27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kurultayda aday olmayacağını duyuran İYİ Parti lideri Meral Akşener, AVM’de gezerken görüntülendi.

İYİ Parti, yerel seçimlerde istediği sonucu alamamasının ardından içinde bulunduğu süreci değerlendirmek üzere bir karar aldı. Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in istifa çağrılarına yanıt olarak Olağanüstü Kurultay’a gitme kararı almasıyla birlikte, hareketlilik yaşandı.

AKŞENER ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Akşener’in aday olmayacağını açıklamasının hemen ardından, İYİ Parti’den önemli isimler adaylık açıklamalarını art arda sıraladı. İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Grup Başkanvekili Koray Aydın, İYİ Parti meclis grubu başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Göç Politikaları Başkanı Mehmet Tolga Akalın ve İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, İYİ Parti Genel Başkanlığı için adaylığını duyurdu.

KURULTAY İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

27 Nisan’da yapılacak olan Olağanüstü Kurultay’a ilişkin detaylar da netleşmeye başladı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun’un yaptığı açıklamaya göre, kurultay delegeleri, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyecek. Bu kararın, kurultayın fiziki şartları ve kapasitesi göz önünde bulundurularak alındığı belirtildi.

AKŞENER AVM'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm bu olaylar yaşanırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Özel Kalem Müdürü Esma Bekar ile birlikte AVM’de gezerken görüntülendi.

Akşener’in rahat ve mutlu tavırları dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar