Motosiklet fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

Motosiklet fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı
Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir, motosiklet fabrikasındaki yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Adana'da bulunan bir motosiklet fabrikasında çıkan yangın, Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangının kontrol altına alındığını açıklayan Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ercan Kandemir, olayla ilgili bilgileri gazetecilere aktardı.

Tarsus yolu üzerindeki motosiklet fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede tesisin tamamını sarmıştı. Adana Büyük Şehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra ilçelerden gelen destek araçlarıyla yangına müdahale edildi. Yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı.

aw195496-01.jpg


Yangının kontrol altına alındığı bilgisini paylaşan İtfaiye Daire Başkanı Kandemir, "Yangın ilk başladığı an itibariyle bütün ekiplerimiz alana geldi. Müdahalemiz başladı ve fabrikanın dört bir yanından yangına müdahale ettik. Etraftaki fabrikalara sirayet etmesi söz konusu değil. İçeride merkezde bir yangın sürüyor sadece, o da kontrolümüz altında. Lityum pillerden kaynaklı bir yangın var şu anda. Müdahalelerimiz sürüyor" şeklinde konuştu.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar