Okan Buruk o yıldızın biletini kesti! Galatasaray’a veda edecek

Okan Buruk o yıldızın biletini kesti! Galatasaray’a veda edecek
Gelecek sezonda sahalarda rüzgar estirmeye odaklanan Galatasaray’a veda edecek ilk isim belli oldu.

Önümüzdeki yıl gerçekleştireceği projenin adımlarını yavaş yavaş atmaya başlayan Galatasaray’da uzun süredir takımdan hangi isimlerin ayrılacağı merak konusu olmuştu.

Teknik Direktör Okan Buruk’un yeni sezon kararından gözden çıkaracağı ilk isim Tanguy Ndombele oldu.

503146.jpg

Fanatik’te yer alan habere göre gösterdiği performansla taraftardan ve takımdan geçer not alamayan yıldız oyuncu ile yolları ayırma kararı veren Buruk, Ndombele yerine transfer edilebilecek oyuncuların bulunduğu listeyi Dursun Özbek yönetimine sundu.

Ndombele'nin kiralık sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Tottenham'a geri gönderileceği ifade edildi. Sarı-kırmızılı takımın ara transfer döneminde Lucas Torreira'ya güçlü bir partner bulacağı düşünülüyor.

k.jpg

TANGUY NDOMBELE KİMDİR?

Galatasaray takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Tanguy Ndombele, 28 Aralık 1996 tarihinde dünyaya geldi.

Athletico'da futbola başlayan Tanguy Ndombele, Guingamp'taki kısa süreli deneyiminin ardından Auxerre, Caen ve Angers gibi kulüplerde şansını denedi.

2014 yılı Haziran ayında, Ligue 2'de mücadele eden SC Amiens ile anlaşma imzaladı. O dönemde fazla kilolu olması eleştirilere neden olsa da Ndombele'nin oyun kurucu yetenekleri herkesin dikkatini çekti. İlk profesyonel maçına 18 yaşındayken 5 Eylül 2015'te çıktı.

11.jpg

Amiens'in rezerv takımında iki sezon boyunca Championnat National 3'te mücadele eden Ndombele, 2014-15 sezonunda sadece bir maçta forma şansı bulabildi. Ancak 2015-16 sezonunda düzenli olarak görev alarak kendini kanıtladı. Sağ ayağını kullanan ve bu sezon ilk 11'de 4 maça çıkan Tanguy Ndombele, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart gördü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar