Polis minibüsü kaza yaptı: 1 polis memuru yaralandı

Polis minibüsü kaza yaptı: 1 polis memuru yaralandı
Mersin’de kontrolden çıkan polis minibüsü refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada bir polis memuru yaralandı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde, görev dönüşünde olduğu belirtilen bir polis minibüsü yağmurla kayganlaşan yolda kaza yaptı.

Minibüs, yoldan çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü olan polis memuru R.A.T. itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, ilçe merkezine 8 kilometre mesafede bulunan Limonlu Mahallesi'ndeki Şehit Polis Cem Tayfun Kavşağı'nda meydana geldi. Polis memuru R.A.T. yönetimindeki çevik kuvvete ait olan minibüs, görev dönüşünde D-400 karayolunun Mersin Antalya istikametinde seyir halindeyken yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünü kaybetti.

aw195500-05.jpg

Minibüs, refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrildi ve sürücü polis memuru R.A.T. minibüsün içinde sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan polis memurunu kurtarmak için çalışma başlattı ve başarılı bir operasyonla sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Yaralı polis memuru Erdemli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden yapılan açıklamada, polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar