Ünlü bir inşaat firması daha iflas etti! Kentsel dönüşüm ihalesi almıştı

Ünlü bir inşaat firması daha iflas etti! Kentsel dönüşüm ihalesi almıştı
Türkiye’nin en önemli inşaat firmalarında biri iflas etti. Depremden hemen önce Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm ihalesi almıştı. İşte detaylar...

2016 yılında kurulan Tevfik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şirketi, inşaat malzemesi toptancılığı faaliyet alanında konkordato ilan etti.

shutterstock-57862405-scaled.jpg

Taahhüt grubunda yer alan Tevfik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited şirketi, Diyarbakır'da ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatını üstlenerek hizmet veriyordu. Bu binalar arasında fabrika, atölye, hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet gibi yapılar bulunuyordu.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 02.10.2020'de toplanan teklifler arasından seçilen Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Saçaklızade (Fatih) Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tünel Kalıp Sistemiyle 113 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işini, 11.11.2020'de Tevfik İnşaat (Diyarbakır) firması 24.470.000,00 TL bedelle üstlendi. Bu işin yaklaşık maliyeti ise 30.120.770,50 TL olarak belirlendi.

İflas ilanı ise şu şekilde;

Tevfik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Diyarbakır Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflasına karar verildi. İflas kararı 28/03/2024 tarihinde alınmış olup, iflas 10:09'da açılmıştır. İlanen tebliğ olunur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar