15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet Yol Yarışı sona erdi

15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet Yol Yarışı sona erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğinde, gençlere yönelik bir bisiklet hakemliği kursu düzenlendi.

Kursa katılan gençler, teorik ve pratik eğitimlerle bisiklet hakemliği hakkında detaylı bilgi aldı. Eğitimler, uzman eğitmenler tarafından verildi ve kurs sonunda katılımcılara bisiklet hakemliği sertifikası takdim edildi.

yiui.jpg

Muğla'nın Menteşe İlçesinden başlayan yarışta bisikletçiler, 60 kilometrelik etabı yaklaşık 2 saatte geçerek, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı ve ayrılmasının ardından suikast timinin saldırıda bulunduğu otele ulaştı.

Grand Yazıcı Club Termal Otel'in sahnesinde dereceye giren sporculara ödüllerini Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Marmaris Emniyet Müdürü Emre Alay, Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Marmaris Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cem Tuncel, kurum müdürleri ile ulusal bisiklet hakemleri verdi.