15 yaşındaki Hacer'i 120 kez bıçaklayarak canice katletmişti! Katilin ilk ifadesi ortaya çıktı

15 yaşındaki Hacer'i 120 kez bıçaklayarak canice katletmişti!  Katilin ilk ifadesi ortaya çıktı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski sevgilisi U.E.Y. (15) tarafından 120'ye yakın bıçak darbesiyle canice öldürülmüştü. Katil zanlısı tutuklanırken, verdiği ilk ifadesi ortaya çıktı.

İzmir’deki korkunç olay geçtiğimiz akşam saatlerinde Arap Hasan Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, anne ve babası ayrı yaşayan 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski erkek arkadaşı U.E.Y. ile babası İ.U.Ç.’nin (54) evine ziyarete gitti. Bir süre sonra evden ayrılan baba İ.U.Ç., geri döndüğünde kızını kanlar içinde yerde buldu.

640xauto.webp

120 BIÇAK DARBESİYLE KATLEDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrollerde Çetinalp’in vücudunun çeşitli yerlerinden 120’ye yakın bıçak darbesi alarak hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

gg.jpg

İLK İFADESİNDE CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı U.E.Y., Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalandı.

İlk ifadesinde, eski sevgilisi Hacer’i kendisini aldattığı gerekçesiyle defalarca bıçakladığını ve kaçarken suç aleti bıçağı ve Çetinalp’in cep telefonunu da yanında götürdüğünü itiraf etti. Ayrıca, cep telefonunu kaçış güzergahındaki bir çöp konteynerine attığını belirtti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen U.E.Y. tutuklandı. Hacer Çağla Çetinalp'in babası İ.U.Ç. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler