2 çocuk annesi kadını boğazını keserek öldürmüştü! Adliyeye sev edildi

2 çocuk annesi kadını boğazını keserek öldürmüştü! Adliyeye sev edildi

Samsun'da, evinde 2 çocuk annesi bir kadını boğazını keserek öldüren şahıs, polisteki sorgulamaların ardından adliyeye sevk edildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Balaç Mahallesi'nde, 17 katlı bir sitede üzücü bir olay yaşandı. Fatih Yıldırım (41), eşinden haber alamayınca endişelenerek evlerine gitti. Komşusunun da yardımıyla yangın merdiveni kapısını açarak içeri girdi. Ne yazık ki, 2 çocuk annesi eşi Kader Yıldırım'ı (39) boğazı kesilmiş halde hareketsiz olarak buldu. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren Yıldırım, polis ve sağlık ekiplerinin gelmesini sağladı. Ancak Kader Yıldırım'ın hayatını kaybettiği tespit edildi ve cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderildi.

aw212561-03.jpg

Polis, olayın detaylarını araştırırken, cinayeti işleyen kişinin aynı binanın 3. katında oturan ve ölen kadının eşinin halasının oğlu Mehmet Işık (32) olduğunu belirledi. Mehmet Işık, yakalanarak gözaltına alındı ve polise 300 bin TL borcu olduğunu, kadının altın bileziklerini almak için cinayeti işlediğini itiraf etti.

aw212561-02.jpg

Mehmet Işık'ın polisteki sorgusu tamamlandıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında Samsun Adliyesine sevk edildi.