35 yaşında ama gören 15 sanıyor. Genç görünümünün sırrını tek tek açıkladı

35 yaşında ama gören 15 sanıyor. Genç görünümünün sırrını tek tek açıkladı

ABD'li Brandon Miles May genç görünümüyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Miles, 35 yaşında olmasına rağmen gören 15 yaşında olduğunu sanıyor. Genç adam bu kadar nasıl genç göründüğünün sırrını paylaştı.

35 yaşında olmasına rağmen daha genç gösteren Miles May, sık sık havaalanı güvenliği tarafından durdurulduğunu söyledi.

640xauto.webp

Brandon Miles May'e göre genç görünümü, 13 yaşında cilt bakımı rutini oluşturmaya başlamasıyla ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmesiyle başladı. Detroit şehrinde yaşayan May, günlük olarak güneş kremi kullanıyor, dışarı çıktığında cildini örtüyor ve hayatı boyunca alkol tüketmemiş. Ayrıca, taze meyve, bitkisel gıda ve düşük cıvalı balıklardan oluşan bir diyet uyguluyor ve bunun kendisini 10 yıl önceki gibi genç hissettirdiğini söylüyor.

18930446-728xauto.webp

GENÇ GÖRÜNÜMÜN SIRLARI

Brandon, güneşten mümkün olduğunca uzak durduğunu ve cildini UV korumalı giysilerle kapattığını belirtiyor. Her gün SPF kullandığını ve anti-enflamatuar etkisi olduğunu düşündüğü yaban mersini, böğürtlen gibi meyveleri tükettiğini vurguluyor. Ayrıca, omega-3 bakımından zengin, düşük civa içeren balıkların da diyetinin önemli bir parçası olduğunu ekliyor.

.jpg

ESTETİK OPERASYON GEÇİRMEDİ

Brandon, estetik operasyon geçirmediğini ve genç görünümünü sadece doğal yöntemlerle koruduğunu dile getiriyor. Beslenme tercihlerini 15 yaşında değiştirmeye başladığını ve şeker, tahıl gibi gıdalardan uzak durarak organik ve doğal gıdalarla beslendiğini söylüyor.

YAŞLANMA KARŞITI İPUÇLARI

Brandon, genç kalmanın anahtarlarını şu şekilde sıralıyor:

Güneşten uzak durmak ve UV korumalı giysiler kullanmak.

Her gün SPF kullanmak.

Omega-3 açısından zengin, düşük civa içeren balıkları tüketmek.

Organik meyve ve sebzeleri tercih etmek.

Karbonhidrat, şeker ve tahıllardan uzak durmak.

Alkol tüketiminden kaçınmak.