37 kiloya düştü tahliye edildi. Nihal Candan'dan tatil pozu

37 kiloya düştü tahliye edildi. Nihal Candan'dan tatil pozu

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından tutuklu iken anoreksiya nervoza teşhisi konulan ve tahliye edilen Nihal Candan, tatil pozu paylaştı.

Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlamalarla 6 ay önce tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan'ın sosyal medya paylaşımı büyük ilgi gördü.

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya düşmüş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Son zamanlarda kapanmak istediğini açıklayarak gündeme gelen Nihal Candan, şimdi ise tatilde çektiği fotoğrafları paylaştı.

fdg.jpg

Bir zamanlar sosyal medyanın tanınmış isimlerinden olan Nihal ve Bahar Candan kardeşler, ucuza otomobil satışı bahanesiyle bir dolandırıcılık çetesine üye oldukları suçlamasıyla karşı karşıya kaldılar. İki kardeş, 16 Kasım 2023'te tutuklandı. Nihal Candan, cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanması üzerine hastaneye sevk edildi ve savcılık tarafından tahliye edilmesine karar verildi.

nihalcandanjpeg-kys-lswtr0sj-betvuzlrg.jpeg

Nihal Candan, ailesinin yanına döndükten sonra geçenlerde "Kapanmak istiyorum ama bunu söylemekten çekiniyorum açıkçası..." diyerek dikkat çekmişti. Şimdi ise tatil günlerinden fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak gündeme geldi.

834-am-4jpg-asdkkxbotkovjdq2ghmkjg.jpg

"LÜKS HAYATINA DEVAM EDİYOR"

Nihal Candan'ın pozlarına binlerce yorum geldi.

Takipçileri "Bu nasıl bir adalet?", "E hani kapanıyordun?", "Ohh, gel keyfim gel", "Kardeşin içerideyken ne saçma", "Lüks hayatına devam ediyor", "Ne güzel hayat" diye yazdı.

f.jpg

YARGILAMA DEVAM EDİYOR

Bahar Candan'ın 'suç örgütüne üye olmak' suçundan 2 ila 4 yıl arasında, 'kamu görevlisi veya banka, sigorta ya da kredi kurumlarının çalışanı gibi tanıtılarak dolandırıcılık yapmak' suçundan ise toplamda 14 ila 44 yıl arasında hapis cezası isteniyor. Nihal Candan ise aynı suçlardan dolayı 8 ila 24 yıl arasında hapis cezası talep ediliyor.