4 erkek sabaha kadar tecavüz etmişti! Türkiye’nin konuştuğu davada karar çıktı

4 erkek sabaha kadar tecavüz etmişti! Türkiye’nin konuştuğu davada karar çıktı

Bursa’da elleri kolları bağlanarak 4 erkeğin tecavüzüne uğrayan 16 yaşındaki kız çocuğunun davasında karar çıktı.

Türkiye’nin konuştuğu davada karar çıktı

Bursa'da 16 yaşındaki E.T. sosyal medyada tanıştığı Firuz Naobi'nin evine gitmiş, orada Naobi ile 3 arkadaşının defalarca cinsel istismarına maruz kalmıştı. Genç kız erkek kıyafeti giydirilip 200 lira verilerek evine gönderilmişti.

Mide bulandıran davada mahkeme kararını verdi. E.T. ile defalarca ilişkiye giren Naobi ile Nazeri’ye toplam 52 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. E.T. ile bir kez ilişkiye girdikleri iddia edilen ancak DNA'larına rastlanmayan Sufi Pivani ile Naser Ahmed Azizi'ye ise 36'şar yıl hapis cezası veridi.

Sosyal medyada tanıştığı adam genç kıza kabusu yaşattı: 3 arkadaşıyla birlikte gece boyunca… - Galeri - Yaşam

NE OLMUŞTU?

E.T., 2023 Kasım ayında sosyal medyadan arkadaş olduğu Firuz Naobi ile buluştu. Naobi'nin daveti üzerine Naser Ahmed Azizi (37), Samet Ali Nazeri (21) ve Sufi Pivani (21) ile birlikte kaldığı Kestel ilçesindeki evine gitti.

İddiaya göre uyumak için gittiği odada, genç kız Firuz Naobi ve 3 arkadaşının cinsel istismarına uğradı.

Sosyal medyada tanıştığı adam genç kıza kabusu yaşattı: 3 arkadaşıyla birlikte gece boyunca… - Galeri - Yaşam

E.T.'yi elleri ve ayaklarından tutarak etkisiz hale getiren şüpheliler genç kıza, gece boyunca defalarca cinsel istismarda bulundu.

Şüpheliler, "Yaşadıklarını anlatırsan sana daha kötüsünü yaparız" diyerek tehdit ettikleri genç kıza tanınmaması için erkek kıyafeti giydirip, 200 lira vererek evine gönderdi.

“GECE BOYUNCA BANA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDULAR”

E.T., yaşadıklarını şöyle anlattı: O gün birlikte gezip, yemek yedik. Daha sonra beni evine davet etti. Ben de gittim. Burada, bana hiç bahsetmediği 3 arkadaşı vardı. Aklımdan kötü bir şey geçmedi. Sohbet ettikten sonra, kendimi kötü hissettiğim için odaya çekildim. Bu sırada içeri giren Firuz ve 3 arkadaşı, ellerimi ve kollarını bir anda tutup, beni yatağa uzattılar. Yalvarmama rağmen gece boyunca bana cinsel istismarda bulundular. En fazla istismarı erkek arkadaşım yaptı.