4 karısı 2 kız arkadaşı olan adam 10 yıldır çalışmıyor. Geçimini onlar sağlıyor

4 karısı 2 kız arkadaşı olan adam 10 yıldır çalışmıyor. Geçimini onlar sağlıyor

Japonya'nın Sapporo bölgesinde yaşayan 35 yaşındaki Watanabe Ryuta, 4 karısı ve 2 kız arkadaşıyla birlikte yaşıyor. 10 yıldır çalışmadığını ve geçimini eşleri ile kız arkadaşlarının sağladığını belirten Ryuta, bir anda sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Japonya'nın Sapporo bölgesinde yaşayan 35 yaşındaki Watanabe Ryuta, kendisini bir ev erkeği olarak tanımlarken, 4 eşi ve 2 sevgilisiyle birlikte yaşadığını belirterek dikkatleri üzerine çekti.

18892219-728xauto.webp

Ryuta, ailesine gün boyunca yemek hazırladığını, evi temizlediğini ve çocukların bakımını üstlendiğini söylüyor. 10 yıldır çalışmayan Ryuta, 8 bin dolar (yaklaşık 262 bin TL) değerindeki aylık masraflarını eşleri ve sevgililerinin karşıladığını ifade etti.

640xauto-1.webp

Ryuta'nın 22 yaşındaki ilk eşinden iki çocuğu var. İkinci eşi yaşını gizli tutarken, 27 yaşındaki üçüncü eşi ise 5 ay önce çocuklarını dünyaya getirdi. Dördüncü eşi ise henüz çocuk sahibi değil.

640xauto.webp

Japon bilgi-eğlence programı Abema Prime'a konuk olan Ryuta, "Bu düzenin içinde yaşadığımızı fark ettiğimde zaten bu şekilde yaşıyorduk. Hepimiz birbirimizi eşit derecede sevdiğimiz sürece sorun olmaz. Her eşin kendisine ait bir odası var ve dönüşümlü olarak onlarla birlikte uyuyorum" dedi.