40 gündür kayıptı. Ailesi TV programında aramıştı: Cansız bedeni bulundu

40 gündür kayıptı. Ailesi TV programında aramıştı: Cansız bedeni bulundu

İstanbul'da 40 gündür kayıp olan Ahmet Topuz'un cansız bedeni ormanlık bir alanda bulundu. Topuz'un ailesi, kendisini bulmak amacıyla daha önce bir televizyon programına katılmıştı.

İstanbul Sultangazi’de 40 gündür kayıp olarak aranan Ahmet Topuz'un cansız bedeni ormanlık bir alanda bulundu. Topuz'un cesedi, vatandaşların kötü koku ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından keşfedildi.

Sultangazi'nin Cebeci Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, ormanlık alandan gelen kötü kokular üzerine vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadavra arama köpeği Zeyna ile detaylı bir arama gerçekleştirdi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı detaylı incelemenin ardından cesedin Ahmet Topuz'a ait olduğu tespit edildi. Topuz'un cansız bedeni, gerekli incelemelerin ardından cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp morguna taşındı.

Ahmet Topuz'un 12 Haziran'da kaybolduğu ve ailesinin Topuz'u bulmak amacıyla daha önce bir televizyon programına katıldığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

84580-1-mocn.webp