5 yıldır ölen annesinin cesediyle yaşadığı ortaya çıktı. İfadesi kan dondurdu

5 yıldır ölen annesinin cesediyle yaşadığı ortaya çıktı. İfadesi kan dondurdu

Japonya'da hayatını kaybeden annesinin cesediyle beş yıl boyunca yaşayan 60 yaşındaki bir adamın ifadesi akıllara durgunluk getirdi.

Japonya'da, 60 yaşındaki bir adam, ölen annesinin cesedini 5 yıl boyunca evde sakladığı gerekçesiyle tutuklandı.

Japonya'nın Osaka şehrinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İkuno semtinde yaşayan 60 yaşındaki Katsunori Onada, ölen annesinin cesedini yaklaşık 5 yıl boyunca evde sakladığı gerekçesiyle polis tarafından tutuklandı.

1398007-japonya-da-dehsete-dusuren-olay-kocasinin-cesedini-evde-sakladi-605d93d3a599e.png

Japonya'nın Osaka şehrinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre, İkuno semtinde yaşayan 60 yaşındaki Katsunori Onada, Cumartesi günü evinin önünde yaşanan bir anlaşmazlık ile ilgili polise bilgi verirken ölen annesinin cesedini yaklaşık 5 yıl boyunca evde sakladığını itiraf etti. Onada, annesi Tomiko Onada’nın 2019 yılının Eylül ayında öldüğünü ve "Annem bir gün yemek yemeyi bıraktı ve sonrasında öldü. Ben de çok fazla soruna neden olacağını düşündüğüm için cesedi ikinci kattaki yatak odasında bıraktım” dedi. Bu itirafın ardından Onada tutuklandı.

japonya-da-akil-almaz-olay-olen-annesini-4-ay-boyunca-evde-sakladi-1614928278.jpg

Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı ve şahsın annesinin emekli maaşını bankadan çekmeyi sürdürebilmek için ölümü resmi makamlara bildirmediği ihtimali üzerinde duruyor.