6 gün önce boşanmıştı. Güldür Güldür’ün İbrahim’i şarkıcı Nez ile tatile çıktı

6 gün önce boşanmıştı. Güldür Güldür’ün İbrahim’i şarkıcı Nez ile tatile çıktı

Güldür Güldür Show'un kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın şarkıcı Nez'le romantik bir paylaşımı kafa karıştırdı. Atilla, eşi Sinem Ayyıldız ile altı gün önce boşanmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda eşi Sinem Ayyıldız'dan boşanan Rüştü Onur Atilla, şarkıcı Nez ile paylaşımına kalp emojisi bırakarak sosyal medyada paylaşması akılara aralarında aşk mı var sorularını getirdi.

7uy.jpg

İkili alkol aldıkları anları paylaşarak “Heyecanını yakından paylaşıyorum" demeyi ihmal etmedi. DurakMedya'nın haberine göre, Güldür Güldür Show'un sevilen yıldızı Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık evliliğini sonlandırmasının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla yeni bir aşka adım attığı iddialarını güçlendirdi.

Özellikle fazla kilolarından kurtulmasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu, 10 Haziran'da eşi Sinem Ayyıldız'dan resmi olarak ayrıldı. Şimdi ise Nez'le samimi anlarını paylaşarak takipçilerini meraklandırdı.

8dad1a82-daff-4c3b-b723-f809d4500aac.jpg

LİSE AŞKINDAN BOŞANMIŞTI

Atilla ve eski eşi, 2014 yılında evlenmiş ve birlikte Kemal (2018 doğumlu) ile Uygar (2021 doğumlu) adında iki çocukları olmuştu. Lise aşkıyla başlayan bu evliliği her fırsatta övgüyle anlatan Atilla, sosyal medyada sıklıkla paylaşımda bulunuyordu.

45ca465a-df7c-4584-9859-d0bc1704e014.jpg

Rüştü Onur Atilla Kimdir

Onur Atilla, 18 Mayıs 1986 tarihinde İstanbul Samatya'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nde tamamlayan Atilla, ardından 2012 yılında Anadolu Üniversitesi ve PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Tiyatro alanında kariyerine adım atan Atilla, Tiyatro Kılçık, Tiyatro Kedi, Tiyatro Bahane ve Tiyatro Pera gibi sahnelerde oyunculuk, yazarlık ve eğitmenlik yaptı.

90o.jpg

2014 yılında Sinem Ayyıldız ile evlenen Atilla'nın bir çocuğu bulunuyor.

Kariyerinde önemli projelere imza atan Atilla, Huzurum Kalmadı, Şen Yuva, Kahve Bahane, Kavak Yelleri, Yola Çıkmak, Dedemin Fişi, Salur Kazan: Zoraki Kahraman ve Eyvah Eyvah 3 gibi yapımlarda rol aldı.

ttg.jpg

Şu anda ise Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show programında İbrahim karakterini canlandırıyor.

Tiyatro kariyerinde önemli roller üstlenen Atilla'nın oynadığı bazı tiyatro oyunları arasında Ayşegül Sıkıntıda, Cin Ali Aşık, Düğünde Panik ve Don Kişot yer aldı. Televizyon ve sinema dünyasındaki başlıca projeleri arasında ise Hareket Sekiz, Can Dostlar, Cici Babam, Salur Kazan: Zoraki Kahraman, Deli Dumrul, Dedemin Fişi, Yola Çıkmak, Olur Olur!, Eyvah Eyvah 3, BKM Güldür Güldür ve İnsanlar Alemi bulunuyor.

yyh.jpg

ŞARKICI NEZ KİMDİR

Nez, tam adıyla Nezihe Kalkan, 15 Mart 1979 yılında İzmir'de doğdu. Türk R&B, caz ve pop müziği ses sanatçısı olarak tanınan Nez, aynı zamanda dansçı, eski manken, oyuncu ve televizyon sunucusu. Kariyerine 2000'li yılların başında adını duyuran "Sakın Ha" adlı şarkısı ve bu şarkıya eşlik eden kalça dansıyla büyük bir çıkış yakaladı ve "yerli Shakira" olarak anıldı.

yhyh.jpg

tyy.jpg