6 Şubat depremlerini bilmişti! 7,1 büyüklüğünde deprem için yer ve tarih verdi

6 Şubat depremlerini bilmişti! 7,1 büyüklüğünde deprem için yer ve tarih verdi

6 Şubat depremlerini günler öncesinden bilen ünlü astrolog Cenk Varol, 7.1 büyüklüğündeki deprem için yer ve tarih verdi.

7,1 büyüklüğünde deprem için yer ve tarih verdi

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde meydana gelen depremin ardından yürekler ağza gelmişken, ünlü astrolog Cenk Varol’un uyarısı dikkat çekti.

Kahramanmaraş depremini bilen adam olarak tanınan Varol, yeryüzündeki hareketlenmelere ilişkin yaptığı uyarılara bir yenisi daha ekledi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Varol, bu kez tarih de verdi.

Olası büyük Marmara depremine vurgu yapan Varol Bursa’nın Gemlik ilçesinde 14 Aralık 2024 tarihinde sabah saat 04.20’de 7.1 büyüklüğünde bir deprem olacağını iddia etti.

14 ARALIK’TA 7,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM!

Varol paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 6 Şubat depreminden önce uyardığımda bana hakaret ettiler, şimdi tekrar uyarıyorum. Büyük Marmara depreminin merkez üssü Bursa Gemlik olacak, büyüklüğü 7.1, saati 4.20 ve tarihi 14 Aralık 2024.

Söylediklerinin kesinlik taşımadığının altını çizen Varol, bunun sadece bir tahmin olduğunu belirtti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bursa’da 2 ay önce meydana gelen son depremin merkez üssünü Büyükorhan, büyüklüğünü ise 4 olarak açıklamıştı. 4.69 kilometre derinlikte meydana gelen deprem Orhaneli ve çevre ilçelerinden de hissedilmişti.

İlgili Haberler