6 Şubat'ı bilmişti! Aşkım Kapışmak'ı da bildi! Ne dese çıkıyor

6 Şubat'ı bilmişti! Aşkım Kapışmak'ı da bildi! Ne dese çıkıyor

Ünlü Astrolog Ayça Aydın, yazar Aşkım Kapışmak’ın gözaltına alındığı dolandırıcılık olayı aylar öncesinden bilerek uyarmış!

Depremlere ilişkin yaptığı nokta atışı analizlerle bilinen ünlü Astrolog Ayça Aydın, yazar Aşkım Kapışmak’ın gözaltına alınmasını da aylar öncesinden bildi.

Ayça Aydın, sosyal medya hesabından şunları söylemişti: Daha evvel bu konuda uyarı yapmıştım. Aktif açılar tetiklendiği için yineliyorum. Büyük köklü şirketler veya üzerinden yapılan bir sistemde vurgun haberi gündeme düşebilir. Coin piyasasında büyük vurgun haberleri duyabiliriz. Vur-Kaç gibi, thodex gibi.

Yazar Aşkım Kapışmak Tutuklandı Mı? Yazar Aşkım Kapışmak Kimdir? - Kocaeli Gündem

Bu sözlerini alıntılayan Aydın, "Acaba mı?" sorusunu sordu.

ekran-goruntusu-2024-05-31-145454.png

Son dakika| Aşkım Kapışmak gözaltına alındı! Ankara merkezli 21 ilde "Smart Trade Coin" operasyonu - Yaşam Haberleri

NE OLMUŞTU?

Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, "Sıfır Risk İle Yüksek Kazanç" vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik düzenlenen "Sibergöz-42" operasyonları çerçevesinde İstanbul’da gözaltına alındı.127 şüpheli, Antalya, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Uşak, Aydın, Muğla, Kütahya, Çorum, Balıkesir, Denizli, Adana, Bursa, Malatya, Tekirdağ, Isparta, Karabük, Konya, Şırnak ve Samsun’da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındı.

ekran-goruntusu-2024-05-31-150434.png