7 yaşındaki kız Tesla’daki arızayı bulup Elon Musk’a seslendi. Milyarderden cevap gecikmedi

7 yaşındaki kız Tesla’daki arızayı bulup Elon Musk’a seslendi. Milyarderden cevap gecikmedi

Çinli 7 yaşındaki bir kız çocuğunun, Tesla'nın araçlarındaki bir hatayı bildirmek için X üzerinden Elon Musk'a ulaştı. Dünyanın en zengin adamından beklenmedik bir cevap geldi.

Musk, sosyal medyadan küçük kızın 'Bunu düzeltebilir misiniz?' sorusuna 'Elbette' diyerek cevap verdi. 7 yaşındaki kız çocuğunun, Tesla araçlarındaki bir hatayı bildirmek amacıyla X üzerinden Elon Musk'a ulaştı. Musk’ın cevabı sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

gpp.jpg

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Pekin'de yaşayan 7 yaşındaki Molly adındaki kız çocuğu, Tesla'da fark ettiği bir hatayı göstermek için video çekti.

TESLA'DAKİ SORUNU GÖSTERDİ

Tesla'nın dokunmatik ekranındaki çizim fonksiyonunda keşfettiği bir sorunu anlatan Molly, "Merhaba Bay Musk, arabanızla ilgili bir sorum var. Bir resim çizdiğimde bazen kayboluyor" dedi.

uu-001.jpg

Sorunu göstermek için ekranda çizimler yapan Molly, dokunmatik ekranda yeni çizimlerin önceki çizimleri otomatik olarak sildiğini gösterdi. Küçük kız, "Görüyor musun? Düzeltebilir misin? Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ELON MUSK'IN CEVABI GÜNDEM OLDU

Birçok kişinin şaşkınlığına rağmen, Elon Musk aynı gün içerisinde bu soruya "Elbette" yanıtını verdi.

640xauto-001.webp