A Milli Futbol Takımı'na ünlülerden destek yağmuru

A Milli Futbol Takımı'na ünlülerden destek yağmuru

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'na çeyrek finalde Hollanda'ya 2-1 yenilerek veda etti. Bu sonucun ardından ünlü isimler, sosyal medyada Milli Takım'a destek mesajları yağdırdı. İşte o paylaşımlar...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile Berlin Olimpiyat Stadı'nda karşılaştı. Maç 2-1 Hollanda'nın galibiyetiyle sonuçlandı ve Milli Takım turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

Bu mağlubiyetin ardından ünlü isimler, Milli Takım'a sosyal medya üzerinden destek mesajları gönderdi. İşte ünlülerin EURO 2024'e veda sonrası yaptığı paylaşımlar...

tarkan.webp

TARKAN

"Canınız sağ olsun bizim çocuklar... Bizlere yaşattığınız mutluluk, heyecan ve gurur için çok teşekkür ederiz. Harikaydınız bütün maçlarda. Dünya sizleri, Türkleri konuştu. Sizler gönlümüzün şampiyonu oldunuz çoktan"

aynur-aydin.jpg

AYNUR AYDIN

"Semih Kılıçsoy ve Cenk Tosun daha erken girmiş olsalardı sonuç çok başka olabilirdi. Tüm oyuncularımızla gurur duyuyoruz"

fafezy.jpg

FARAH ZEYNEP ABDULLAH

"Helal olsun, çok teşekkürler"

gulben.jpg

GÜLBEN ERGEN

"Büyük çaba gösteren ve bu muhteşem çeyrek final sevincini yaşatan Milli Takım'ımızatebrikler ve teşekkürler. Gururla alkışlıyorum"

giray.jpg

GİRAY ALTINOK

"Çok genciz. Daha çok oynarız buraları. Alnınızdan öpülür"

oguzhan.jpg

OĞUZHAN UĞUR

"Olsun be... Fikri bile güzeldi"

arzu-sabanci.jpg

ARZU SABANCI

"Biz her zaman sizinle gurur duyuyoruz"

alperen.jpg

ALPEREN DUYMAZ

"Oyuncu değiştirmek için neyi bekledik anlaşılır gibi değil… Emeğinize döktüğünüz tere sağlık kardeşler. Bu heyecanı yaşatmanız bile yeter bize, ayağınıza taş değmesin. Semih senin de zamanın gelecek kardeşim. Sabır"

BURAK ÖZÇİVİT

burak.jpg