Acılı annenin isyanı: Oğlum Umut ihmaller sonucu mu öldü! Yenidoğan Çetesi skandalı

Acılı annenin isyanı: Oğlum Umut ihmaller sonucu mu öldü! Yenidoğan Çetesi skandalı

İstanbul'da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmali davranışlarda bulunarak ölmelerine neden olan Yenidoğan Çetesi ile ilgili skandal gelişmeler yaşanmaya devam ederken, çetenin lideri doktor Fırat Sarı'nın kontrolünde oğlunu kaybeden Burcu Gökdeniz'in, oğlunun ölümünün ardındaki nedenleri sordu: "Senelerdir eceliyle ölmüş olduğunu sandığı evladım cinayete mi kurban gitti?"

Acılı annenin isyanı: Oğlum Umut ihmaller sonucu mu öldü

İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 22'si tutuklu 47 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame hazırlanmıştı.

Çete ile ilgili skandallar gündemde yerini korurken mağdurlardan biri olan Burcu Gökdeniz, 2020 yılında henüz 10 günlük olan oğlunu kaybetmesinin ardından yaşadığı acıyı dile getirdi. Senelerce oğlunun eceliyle öldüğünü sanan Gökdeniz, bu olayın ardından kafasında beliren sorularla büyük bir isyan yaşadı.

'OĞLUM UMUT İHMALLER SONUCU MU ÖLDÜ'

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda acı ve öfkesini paylaşan anne, oğlunun ölümünde ihmaller olup olmadığını sordu.

Burcu Gökdeniz, paylaşımında, "Oğlum Umut’um ihmaller sonucu mu öldü? Senelerdir eceliyle ölmüş olduğunu sandığı evladım cinayete mi kurban gitti? Benim içimdeki acıyı kim söndürecek? Beni bu düşüncelerden kim arındıracak? Bana bunun cevabını kim verecek?" ifadelerine yer verdi.

'2020 SENESİNDE DOĞUMDAN SONRA FIRAT SARI KONTROLÜNDE 10 GÜN YOĞUN BAKIMDA YATTI OĞLUM'

Haberleri duyunca şoke olduğunu belirten anne, "Haberi görünce aklımı yitirdim. 2020 senesinde doğumdan sonra Fırat sarı kontrolünde 10 gün yoğun bakımda yattı oğlum ve 10 günün sonunda ne yazık ki vefat etti yavrum. O zamandan beri hep aklımı kurcalar ihmal var mıydı diye. Ben şimdi ne yapayım" diye konuştu.