Afra Saraçoğlu estetikli çıktı Meğer doğal güzel değilmiş

Afra Saraçoğlu estetikli çıktı Meğer doğal güzel değilmiş

Afra Saraçoğlu, son zamanların en çok sevilen oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu sık sık estetik konularıyla gündeme geliyordu. Saraçoğlu estetikli mi, yoksa doğal güzel mi? İşte tüm detaylar...

26 yaşındaki yetenekli oyuncu Afra Saraçoğlu'nun dudak, burun, çene ve göz kapaklarında estetik müdahaleler olduğu iddia ediliyordu. Saraçoğlu'nun eski fotoğrafları bu iddiaları destekler nitelikte.

yali-capkini-dizisinin-seyran-karakteri-afra-saracoglu-hakkinda-17141694257589.webp

"DOĞAL GÜZEL SANIYORDUM"

Sosyal medyada paylaşılan eski fotoğraflar, çeşitli yorumlara neden oldu. Kimi hayranları, güzel oyuncunun geçmiş halini özlemle anarken, bazıları "Büyük hayal kırıklığı, doğal güzellik sandığımız gibi değil" ya da "Zayıflamış ama bence estetik müdahaleler de var" gibi yorumlar yapıldı.

ekran-goruntusu-2024-05-16-120909.webp

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekerken, Mert Ramazan Demir ile yaşadığı ilişki ile gündeme bomba gibi düşmüştü.

afra-saracoglu-9.jpg

OYUNCULUĞUYLA DİKAT ÇEKİYOR

Afra Saraçoğlu, ayrıca, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın başrollerini paylaştığı "İkinci Şans" filminde Yeşilçay'ın kızını canlandırdı. Edremit doğumlu olan 26 yaşındaki Saraçoğlu, oyunculuk kariyerine "İkinci Şans" filmiyle adım attı. 2018 yılında ünlü markaların tercih ettiği yüzlerden biri haline gelen Saraçoğlu, birçok dizi ve tiyatro oyununda da yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-05-16-121438.webp

ESTETİK İDDİASI

Her bölümüyle reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde performansıyla izleyicilerini büyüleyen Afra Saraçoğlu’nun doğal güzel olmadığı iddia ediliyor.

ekran-goruntusu-2024-05-16-121407.webp

ekran-goruntusu-2024-05-16-120540.webp

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR

Afra Saraçoğlu, 1997 yılında Edremit'te dünyaya gelmiş genç ve yetenekli bir oyuncu. Soy olarak Selanik ve Girit kökenli bir aileden geliyor. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya'da tamamladıktan sonra, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazandı. Oyunculuk tutkusuyla yanıp tutuşan Afra, üniversite eğitimine ara vererek 2016 yılında "İkinci Şans" filmi ile oyunculuk kariyerine adım attı.

İlk film deneyimini "İkinci Şans" ile yaşayan Saraçoğlu, filmde Nurgül Yeşilçay'ın kızını canlandırdı. Bu rolü alması, annesinin fotoğrafını Özcan Deniz'e gönderip, rol için deneme çekimine çağrılmasıyla gerçekleşti. Bu filmdeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Afra, ardından "Kötü Çocuk" filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı. 2017 yılında, televizyon dünyasına da adım atan Saraçoğlu, "Fazilet Hanım ve Kızları" adlı dizide 50 bölüm boyunca Ece karakterini canlandırdı. Bu dizi, onun tanınmasını ve sevilmesini sağlayan önemli bir adımı oldu.

Kariyerine ilerleyen yıllarda da başarıyla devam eden Afra Saraçoğlu, 2018 yılında Hummel ve Pantene'in marka yüzü olarak seçildi, reklam dünyasında da adından söz ettirdi. Sinema dünyasında "İyi Oyun" ve "Aşk Bu Mu?" gibi filmlerde rol alarak başarılı performansını sürdürdü. Televizyon dizilerinde de başarılı işlere imza atan Saraçoğlu, Mehmet Aslantuğ'un yer aldığı "Kardeş Çocukları" dizisinde rol aldı. 2020 yılında ise "Öğretmen" dizisinde yer alarak oyunculuk kariyerini başarılı bir şekilde sürdürdü.

2021 yılında Çağan Irmak'ın yönetmenliğini üstlendiği "Yeşilçam" adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldı. Aynı yıl içerisinde Cornetto ve Koton markalarının da yüzü oldu. Sahne deneyimi de bulunan Saraçoğlu, Nurgül Yeşilçay ile birlikte "Bir Barda Bir Gece" adlı tiyatro oyununda da yer aldı. Genç yaşına rağmen gösterdiği başarılarla dikkat çeken Afra Saraçoğlu, oyunculuk kariyerindeki başarılı performansıyla Türkiye'nin tanınan ve sevilen genç oyuncularından biri haline geldi.

İlgili Haberler