Ağrı'da el emeği göz nuru eserler sergilendi

Ağrı'da el emeği göz nuru eserler sergilendi
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Serhat Genç Ofis'te Halk Eğitim Merkezi'nin denetiminde düzenlenen kurslarda ortaya konulan el işi ürünlerin sergilendiği bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Sergide, giyim, resim, iğne oyası, nakış, kuaförlük, tel kırma, dekoratif ahşap boyama ve ipek böceği kozası gibi çeşitli el işi ürünleri yer aldı. Katılımcılar tarafından büyük ilgi gören bu eserler, görenleri hayran bıraktı. Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kasım İhsan Polat ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru, kursiyerlerin eserlerini inceleyerek bilgi aldılar.

İl Müdürü Din, yaptığı konuşmada, "Gençlik merkezimizdeki eğitim kurumlarımız sadece çocuklarımıza değil, aynı zamanda velilerimize de çeşitli alanlarda ücretsiz kurs ve eğitim imkânı sunmaktadır. Hedefimiz, vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olmak, onlara bilgi ve beceri kazandırmak, kültürel miraslarımızı yaşatmak ve yaygınlaştırmaktır. Bu nedenle, çocuklarımızın, gençlerimizin ve velilerimizin hizmetindeyiz. Bu etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm kursiyerlere, eğitmenlere ve paydaş kurumumuz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Program, Kur'an-ı Kerim kursuna katılan öğrencilerin sunduğu ilahi dinletisi ile son buldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar