Ahu Tuğba yine ölümden döndü

Ahu Tuğba yine ölümden döndü

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta geçirdiği trafik kazasında kaburgalarını kırmış, ameliyat edilerek yoğun bakıma alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde taburcu olan Tuğba, kızıyla birlikte yeniden ölümden döndü.

Geçtiğimiz nisan ayında Los Angeles'ta meydana gelen kazada, Ahu Tuğba’nın kaburgaları kırılmış ve ameliyat olmuştu. Üç hafta yoğun bakımda tedavi gördükten sonra mayıs ayında taburcu edilen Tuğba, evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve KOAH (Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı) teşhisi konulmuştu.

640xauto.webp

BİR KEZ DAHA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Magazinsortie’nin haberine göre, Ahu Tuğba bir kez daha ölümden döndü. Kızı Anjelik Calvin ile birlikte Miami’de trafikte kırmızı ışıkta beklerken, bir başka sürücü kurallara uymayarak hızla çarparak kaçtı.

ggy.jpg

KIZIYLA BİRLİKTE DEHŞETİ YAŞADI

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Ahu Tuğba, “Kırmızı ışıkta beklerken, tanımadığımız bir aracın şoförü hızla çarparak kaçtı.

jkj.jpg

Çarpmanın etkisiyle aracımız havalanıp tekrar yere indi,” dedi. Bulundukları yerdeki kameranın arızalı olduğunu belirten Tuğba, “Kızımla ölümden döndük. Sabah evden çıkarken mutlaka Ayetel Kürsi’yi okurum. Okumasak belki de kazada ölecektik” şeklinde konuştu.

y.jpg

AHU TUĞBA KİMDİR

Türk sinema oyuncusu Ahu Tuğba, doğum adıyla Tuğba Çetin, 13 Ağustos 1955 tarihinde doğdu.

İstanbul Yeşilköy'de varlıklı bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelen Ahu Tuğba, İstanbul Amerikan Kız Lisesi ve Robert Lisesi'nin kızlar bölümünden mezun oldu. Yönetmen Metin Erksan'ın Beyoğlu'nda gezerken onu keşfetmesiyle sinema kariyeri başladı. Henüz ortaokuldayken sinema dünyasına adım atan Tuğba, Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümünde eğitim görürken öğrenimini yarım bıraktı.

1970'lerin sonlarından itibaren Türk sinemasında tanınmaya başlayan Tuğba, 1980'lerin başlarında üne kavuşarak dönemin önemli isimlerinden biri haline geldi. Ayrıca, gazino sanatçısı olarak çeşitli gösterilerde yer aldı ve 1987 yılında bir müzik albümü çıkardı.

Ahu Tuğba, hayatı boyunca 10 kez evlilik yaptı. İkinci evliliğini 1981 yılında Mustafa Ulusoy ile gerçekleştirdi. 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile evlendi ve bu evlilikten 11 Kasım 1993 doğumlu "Ahu" (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Şu anda Ahu Tuğba, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde, Miami'de kızıyla birlikte yaşıyor.