AKP’li Başkandan MHP’ye ağır bombardıman! Demediğini bırakmadı

AKP’li Başkandan MHP’ye ağır bombardıman! Demediğini bırakmadı

Kütahya AKP İl Başkanı Mustafa Önsay, Gediz’de MHP’li Belediye Başkanı Necdet Akel’e sert eleştirilerde bulunarak, açıklamalarında MHP yönetimini hedef aldı.

AKP’li Başkandan MHP’ye ağır bombardıman

Sözcü gazetesinin haberine göre, Kütahya'da AKP İl Başkanı Mustafa Önsay, ittifak ortağı MHP'yi isim vermeden sert bir şekilde eleştirdi. MHP'nin kazandığı Gediz ilçesine ziyarette bulunan AKP'li Önsay'ın, “Bunlardan gördüğümüzü CHP’den görmedik arkadaşlar” şeklinde bir yorumda bulunduğu belirtildi.

“BU ŞEHİRDE HÜKÜMET ADINA SORUMLUYUM”

AKP'li İl Başkanı Mustafa Önsay, 2019'da AKP'nin kazandığı Gediz Belediyesi'nin Mart 2024'te MHP'ye geçmesi sonrası, geçtiğimiz hafta Gediz'de AKP'li milletvekili ve muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda hem parti içindeki bazı muhalif isimlere hem de MHP'ye yönelik sert eleştirilerde bulunan Önsay, “Bu hükümet Erdoğan hükümeti ve bu şehirde hükümet adına sorumluyum” ifadesini kullandı.

“BUNLARDAN GÖRDÜĞÜMÜZÜ CHP’DEN GÖRMEDİK ARKADAŞLAR”

AKP’li başkan şu ifadelere yer verdi:

“Ne oldu astığınız borçlar? Sorarlarsa ittifak varmış, böyle ittifak olmaz! Ayıptır. Bunlardan gördüğümüzü CHP’den görmedik arkadaşlar. Bu kadar ahlaksızlık bu kadar karaktersizlik bu kadar utanmazlık olabilir mi! Hiç bitmeyecek mi bu günler, seçim olmayacak mı? O zaman ne yapacaksınız. Bugün AKP’li adamlara ceza kesiyorsunuz. Bugünler hiç geçmeyecek mi zannediyorsunuz? Bir gün biz de sizin gibi davranırsak ne yapacaksınız? Bizler kimseye zulmetmedik, hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Nasıl bir intikam duygunuz var. Zannediyorlar ki susacağız. Alayı gelsin. Kuru lafa artistliğe ve ayda bir gelip buralarda caka satmaya boyun eğmeyeceğiz.”