Akrabasını zorla öptüğünü söylediği adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti

Akrabasını zorla öptüğünü söylediği adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti

ABD'de 36 yaşındaki Peter Michael Anthony Tighe adındaki şahıs , bir benzinlikte zorla öptüğünü iddia ettiği bir adamın burnunu samuray kılıcıyla kesti.

36 yaşındaki Peter Michael Anthony Tighe, Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinin Myrtle Beach bölgesinde şiddetli ve ağır nitelikte bir saldırı ve darp suçuyla tutuklandı. Tighe, bir benzinlikte zorla öptüğünü iddia ettiği bir adamın burnunu samuray kılıcıyla kestiğini söyledi. Tighe'in ailesi, adamın sürekli olarak farklı kesici aletler taşıdığını belirtti.

640xauto.webp

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinin Myrtle Beach bölgesindeki 36 yaşındaki Peter Michael Anthony Tighe, akrabasını öptüğünü iddia ettiği bir adamın saldırısına uğradı. Tighe, saldırganın üzerine sinirle yürüyünce, samuray kılıcını etrafında sallamaya başladı.

abd-olay-yeri-aa-1553784.jpg

Olay yerine gelen polis ekiplerinin raporuna göre, "Kurbanın burnundan büyük bir deri parçası kopmuş ve asılı duruyordu. Sol gözünün üstünde bir kesik de mevcuttu. Kurban, tedavi için yerel bir hastaneye götürüldü" ifadelerine yer verildi.

Horry County kayıtlarına göre, Tighe daha önce üçüncü derece saldırı, darp, kişisel mala veya değere zarar verme ve izinsiz giriş gibi suçlamalarla tutuklanmıştı.