Akşener elçisine sahip çıktı! Daha fazla sessiz kalmadı

Akşener elçisine sahip çıktı! Daha fazla sessiz kalmadı

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Elçi olarak bana gönderdi’ dediği gazeteci Elif Çakır’ın gözaltına alınmasına sessiz kalmadı.

Akşener elçisine sahip çıktı

Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır, Bursa’da kaldığı bir otelde ‘yanlışlıkla’ gözaltına alındı. Çakır, serbest bırakıldıktan sonra gözaltında kötü muamele gördüğünü belirterek Çakır “Bir bardak suyu bile çok gördüler” diyerek sitem etmişti.

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, Çakır’ın ‘isim karışıklığı’ nedeniyle gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Emniyetten Elif Çakır açıklaması: Gözaltı değil davet - Sözcü

“ÜLKEMİZDE CİDDİYETSİZLİĞİ GÖSTEREN VAHİM BİR OLAY”

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akşener “Ülkemizde ciddiyetsizliğin, maalesef sistemli olarak her kurumu sardığını gösteren vahim bir olay daha bugün Karar gazetesi yazarı Elif Çakır’ın başına gelmiş... Kendisini ‘yanlışlıkla’ gözaltına almışlar. Yaşanan bu hadiseden ötürü kurumlarımızın geldiği hâl sebebiyle üzüntülerimi, Elif hanıma da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Elif Çakır’ın ismi daha önce CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Akşener arasındaki ‘cumhurbaşkanlığı’ polemiğinde geçmişti.

Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüştü

KILIÇDAROĞLU: AKŞENER, ELİF ÇAKIR'I ELÇİ OLARAK GÖNDERDİ

Kılıçdaroğlu “Cumhurbaşkanı adayı olmam için ilk teklif Meral Hanım'dan geldi. Karar gazetesi yazarı Elif Çakır bana geldi ve Akşener’in elçisi olarak, Akşener’in benim cumhurbaşkanı adayı olmamı istediğini ve kabul edersem destekleyeceği mesajını iletti” iddiasında bulunmuştu.

vfd.png

İlgili Haberler