Altay için kabus gibi bir sezon

Altay için kabus gibi bir sezon
Altay Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’deki son galibiyetini Şubat 2024’te aldı. O günden sonra çıktığı 9 maçı da kaybederek zorlu bir dönemden geçiyor.

Kulüp, tarihinin en karanlık günlerinden birini yaşıyor. 29. haftada Eyüpspor'a mağlup olarak küme düşmesi kesinleşen Altay, bu sezonun zorluğunu en acı şekilde hissediyor. Siyah-beyazlılar, son galibiyetini Şubat 2024’teki Giresunspor maçında almış ve o tarihten beri 3 puana hasret kalmıştı.

Son dönemde yaşanan mali sıkıntılar da kulübün içinde bulunduğu durumu daha da zorlaştırıyor. Eski yabancı futbolcularından Alhassan Adamu’nun Nijerya’daki kulübüne ödenmeyen yetiştiricilik bedeli yüzünden 6 puan silinen Altay, bu sezon toplamda 9 puan kaybı yaşadı. Kulübün 600 milyon TL’yi aşan borcu, oyuncuların maaşlarını alamamasına ve kulüp personeline ödemeler yapılamamasına neden oldu.

Altay yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği ise futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda oynanacak son lig maçından sonra birçok oyuncunun kulüpten ayrılması tahmin ediliyor. Kulübün, 2021-2022 sezonunda Süper Lig'e yükselme şansı bulmuş olmasına rağmen yaşadığı bu olumsuzluklar, taraftarları üzmeye devam ediyor.

Altay için kabus gibi bir sezon

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar