Amasya’da eşek arısı aracın içine girdi! 25 metre aşağı uçtu

Amasya’da eşek arısı aracın içine girdi! 25 metre aşağı uçtu

Amasya’da otomobilinin içine eşek arısı giren sürücü ve yanındaki 3 kişi ölümden döndü.

Suluova’da huzurevinde kalan bir kişiye yardım için ziyarette bulunup dönerken Değirmendere Göleti civarında otomobilin içine giren arıyı zarar vermemesi için şapkasıyla kovalayan Hüseyin Ladikli (78), o sırada direksiyonda olan kardeşi Mustafa Ladikli’nin (74) dikkatinin dağılmasına neden oldu.

aw060687-02.jpg

Sürücünün eşi Hamide Ladikli’nin de içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak 25 metreden gölete uçtu. Suyun kıyısında duran otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Sürücü ve eşi kendi imkanlarıyla taktığı emniyet kemerini çıkartamayan Hüseyin Ladikli ise çevreden yetişenlerin yardımıyla kurtarıldı.

aw060687-04.jpg

Olay yerine jandarma, itfaiye ve acil yardım ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

aw060687-01.jpg

“BİRKAÇ DEFA ŞAPKAMI VURDUM"

Başından yaralanan Hüseyin Ladikli, “Eşek arısına birkaç defa şapkamı vurdum. O sırada da arabayı süren kardeşim bana bakınca araç takla attı. Ama arıya ne oldu bilmiyorum” dedi.

aw060687-07.jpg

Kardeşi Mustafa Ladikli ise “Sarı renkli eşek arısıydı. Ağabeyim vurup kurtulalım derken sonra olan oldu” şeklinde konuştu. Araçları kullanılmaz hale gelen aile, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İlgili Haberler