Anne kızı görenler ayırt edemedi! Hangisi anne... Binlerce yorum yağdı

Anne kızı görenler ayırt edemedi! Hangisi anne... Binlerce yorum yağdı

Bir TikTok kullanıcısı, annesini paylaşması üzerine dikkatleri üzerine çekti. Birçok kullanıcı “Hangisi anne” yorumunda bulundu.

Sasha Morpeth ve annesi, sık sık benzer kıyafetleri paylaşarak dikkatleri üzerine çekiyor. Yaşın sadece bir sayı olduğunu kanıtlamak için sıklıkla annesiyle videolar paylaşan Morpeth, son gönderisinde de annesinin dışarı çıkmak için seçtiği kıyafetleri sergiledi.

2

TikTok kullanıcıları, fikirlerini paylaşmak için videonun yorum bölümüne hücum etti; birçok kişi Sasha'nın annesinin yaşına inanamadığını belirtti.

1

Bir sosyal medya kullanıcısı, "62 yaşında olup da benden daha iyi bir vücuda sahip" şeklinde yorumda bulundu. Diğer bir sosyal medya kullanıcısı ise, "62 yaşında mı? İnanılmaz, muhteşem görünüyor" ifadelerini kullandı. Üçüncü bir kullanıcı ise, "Hangisi anne? 62 mi? O yaşta bile genç gösteriyor" şeklinde yorum yaptı.

GENÇ GÖRÜNMENİN SIRRI

Genç görünmenin sırrı genellikle sağlıklı yaşam tarzıyla ilişkilendirilir. Düzenli egzersiz yapmak, dengeli beslenmek, yeterli uyku almak ve stresten uzak durmak genç ve sağlıklı bir cilt ile genel sağlık için önemlidir. Ayrıca güneşten korunmak, sağlıklı bir cilt bakımı rutini uygulamak da genç görünmenin sırları arasında yer alır.