Anne-kızı görenler ayırt edemiyor! Hangisi anne! 62 yaşında ama 30 gösteriyor

Anne-kızı görenler ayırt edemiyor! Hangisi anne! 62 yaşında ama 30 gösteriyor

24 yaşındaki bir TikTok kullanıcısı, 60'lı yaşlarında olmasına rağmen çok daha genç görünen annesiyle kıyafetlerini paylaştığını söyleyerek sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcılarının çoğu, 62 yaşındaki annenin güzelliğini öven yorumlarda birleşerek "Hangisi anne?" sorusunu sıkça dile getirdi.

yhy-001.jpg

Sasha Morpeth ve 62 yaşındaki annesi, sıklıkla aynı kıyafetleri giyiyor ve Sasha, TikTok kanalında yayınladığı videolarla annesinin ne kadar harika göründüğünü sergiliyor.

18839123-728xauto.webp

Morpeth, yaşın sadece bir sayı olduğunu göstermek amacıyla sık sık annesiyle videolar paylaşıyor. Son gönderisinde de bu geleneği sürdürerek annesinin dışarı çıkmak için yaptığı kombinleri gösterdi.

ioi.jpg

TikTok kullanıcıları, düşüncelerini paylaşmak için videonun yorum bölümüne akın etti ve birçok kişi Sasha'nın annesinin yaşına inanamadı. Bir kullanıcı, "62 yaşında ve benden daha iyi bir vücuda sahip," yorumunu yaparken, bir başkası "62 mi? İnanılmaz; bu yaşına göre muhteşem görünüyor" dedi. Üçüncü bir kullanıcı ise "62 mi? 20 yaşından bir gün bile yaşlı göstermiyor. Hangisi anne?" ifadesini kullandı.