Annesiyle kocasının ilişkisini ifşa etti. 'Mesajı okuyunca kustum'

Annesiyle kocasının ilişkisini ifşa etti. 'Mesajı okuyunca kustum'

Annesiyle kocasının ilişkisini ifşa eden kadın hayatının şokunu yaşadı. İşte 26 yaşındaki hamile kadının hayatını altüst eden o olay...

Dört aylık hamile olan 26 yaşındaki kadın, kocasını kendi annesiyle ilişki yaşarken yakaladığında hayatı altüst oldu. Kocasının duşta olduğu bir anı fırsat bilerek mesajlarını okuduğunda şoke edici gerçekle karşılaştı.

iStock-1091788190

'ALDATILDIĞIMDAN ŞÜPHELENİYORDUM'

26 yaşındaki kadın, kocasının mesajlarını kontrol ettiğinde, 30 yaşındaki eşiyle beş yıldır ölen kocasının yasını tutan 52 yaşındaki annesi arasındaki müstehcen diyaloglara rastladı. Reddit'te durumu paylaşan kalbi kırık kadın, "Kocamın aldattığından şüpheleniyordum. Telefonunu karıştırdım ve gördüklerimi düşününce midem bulanıyor. Annemin iç çamaşırlı fotoğraflarını gördüm ve o da fotoğraflarıyla cevap veriyordu. Hatta pişmanlık dolu bir mesaj bile gördüm. Kocam bana zarar vermek istemediği için belki de durmaları gerektiğini söylemişti ama annem her şeyi gizli tuttukları sürece bana zarar gelmeyeceklerini söylemiş. Ama beni en çok kızdıran şey birkaç gün önce gönderdiği mesajdı." diye yazdı.

iStock-811319086

'KENDİMİ TEKRAR GENÇ VE SEKSİ HİSSETTİRDİN'

Annem kocama, 'Seni çok seviyorum. Düşündüğünden daha çok. Sevgili eski kocamın vefatıyla başa çıkmamda bana yardımcı oldun ve bunun için sana gerçekten teşekkür ediyorum. Senin için böyle bir sırrı saklamak zor biliyorum ve benim için de öyle. Kızımı tüm kalbimle seviyorum ama sonunda sevgiyi ve kalbin istediğini kabul etmek zorunda kalacak. Kocam öldüğünden beri, yaşlı bir kadın olduğum için kimsenin beni sevmeyeceğini düşünüyordum ama sen bana kendimi sevmeyi öğrettin ve kendimi tekrar genç ve seksi hissettirdin.' şeklinde mesaj atmıştı.

Genç kadın babasının beş yıl önce felç geçirdikten sonra vefat ettiğini ve annesinin bir daha asla kimseyle ilişki yaşamayacağına yemin ettiğini belirtti.

iStock-1133419016

"Bu ürpertici ilişkiyi ortaya çıkarttım, o mesajdan sonra seks yaptıklarını biliyorum çünkü o gece 'iş ve ücretli fazla mesai' nedeniyle sabah 1'e kadar eve gelmemişti. O mesajı okuduktan sonra gerçekten kustum. Mesajların ekran görüntülerini aldım ve videoları kendime gönderdim." dedi.

Skandal metinler hakkında onunla yüzleştiğinde, adamın gözyaşlarına boğulduğu ve zihinsel oyunlar oynadığı iddia ediliyor. Kadın, "Bana, onu terk edip çocuğumu babasız büyütürsem kötü bir anne olacağımı söyledi çünkü bir bebeğin zihinsel ve fiziksel olarak tam olarak büyümesi için hayatında bir babaya ihtiyacı vardır," dedi.

BOŞANMAYA KARAR VERDİ

Konuyu kendi eline aldı ve bir avukat tutup boşanma davası açmaya karar verdi. Bu sürecin ardından, birkaç gece yalnız kalmak için bir motele yerleşti. Son güncellemesinde, güvenliğini teyit etti ve bir kuzeniyle yaşadığını belirtti. Aldatan eşi ve annesiyle tüm bağlarını koparmış olmasına rağmen, onları unutmanın kolay olmadığını itiraf etti.

'SANA VERDİĞİM ACI İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM'

Annem, 'Sana verdiğim acı ve incinme için çok üzgünüm. Bu kadar ileri gitmesi hiç amaçlanmamıştı. Seni çok seviyorum, kalbimin her zerresiyle ama sen kurban değilsin. Bunu bana karşı kullanmaya ve tek torunumu görme hakkımı elimden almaya nasıl cüret edersin? Zalimsin. Bunu yaparsan, hayatını sonsuza dek pişmanlıkla yaşarsın. Lütfen bana bunu yapma. Ben senin annenim, seni seviyorum. (Kocamın adı) ile ilişkimizi bitirdim. Artık konuşmuyoruz. Lütfen bunu bir kenara bırak. Bir çocuk babası veya büyükannesi olmadan yetiştirilemez. Seni seviyorum. Lütfen beni ara.' diye mesaj attı.

Kadın, "Bir avukatım var ve bir daire arama sürecindeyim. Ne eski kocamı ne de annemi çocuğumun hayatına sokmaya hiç niyetim yok ama aynı zamanda çocuğumun birçok çocuk-baba bağlanma deneyiminden mahrum kalmasından da korkuyorum." ifadelerine yer verdi.

Çoğu kullanıcı, kadının aldığı bağları koparma kararını desteklerken, diğerleri ona ve çocuğuna gelecekte iyi dileklerini iletti. Bir kullanıcı ise "Bir arada durması ama aynı zamanda bunu gizli tutması inanılmaz. Dünyayı yakıp kavururdum. Metni ve videoları ailenin her iki tarafına da gönderirdim. Dünyaya söylerdim çünkü eğer kurban olmak istiyorsa, kurban olmasına yardım ederim." dedi.

İlgili Haberler