Apar topar ameliyata alınmıştı! Burcu Kara'dan sevindirici haber geldi

Apar topar ameliyata alınmıştı! Burcu Kara'dan sevindirici haber geldi

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Komiser Seval' karakterine hayat veren Burcu Kara, geçtiğimiz günlerde apar topar ameliyata alındığını hesabından duyurmuştu. Kara'dan sevindirici haber geldi.

2016 yılında yönetmen Fırat Parlak ile evlenen ve oğulları Ali Çınar ve Can'ı kucağına alan Burcu Kara, uzun bir süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyordu. Arka Sokaklar dizisiyle tekrar ekranlara dönen ünlü isim, geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı geçirdiğini ve başarılı bir şekilde atlattığını açıklamıştı.

Ameliyat sonrası sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Kara, "Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum dün. Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber" ifadelerini kullanmıştı.

EVİME KAVUŞTUM

Şimdiyse ünlü oyuncudan güzel haber var. Burcu Kara, taburcu olduğunu "Evime kavuştum" sözleriyle duyurdu ve evinin bahçesinde kahvesini içerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Takipçileri tarafından "Geçmiş olsun" dilekleriyle karşılanan Kara'nın bu pozitif gelişmesi sevenlerini sevindirdi.

ff.jpg

tgt.jpg

tgtu.jpg