Arda Kural kendisini zengin edecek işi buldu. Bir dönemin yerli Leonardo DiCaprio'suydu

Arda Kural kendisini zengin edecek işi buldu. Bir dönemin yerli Leonardo DiCaprio'suydu

2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele etti. Uzman Psikolog Esra Ezmeci'nin programında katılan Kural, kendini zengin edecek yeni işini açıkladı.

Kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlayan Arda Kural, 2000'li yılların başında 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde rol aldı. Daha sonra 2005-2008 yılları arasında 'Ferit Tekin' karakterine hayat verdiği 'Emret Komutanım' dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden oyuncu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 20 gün süreyle tedavi görmüştü.

arda-kural-esra-ezmeciye-konuk-oldu.webp

"2023 MODEL ARDA KURAL"

Arda Kural, geçtiğimiz sene sosyal medya paylaşımıyla magazin gündemine gelmişti. Saç ektiren ve fazla kilolarından kurtulmaya başlayan ünlü isim, Instagram gönderisine "2023 model Arda Kural" notunu düşmüştü.

2000'li yıllarda 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla genç kızların gönlünde taht kuran Arda Kural, son olarak Uzman Psikolog Esra Ezmeci'nin 'Ne Hissettin' programına konuk oldu.

arda-kural-emret-komutanim-dizisinde-psikolojim-bozuldu-01620.webp

"ÜSTÜN DÜŞÜNME SONUCU YALNIZLAŞTIM"

"Beni anlamayan bir çevrede ısrarla kalmak psikolojimi bozdu" diyen 44 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Üstün düşünme sonucu yalnızlaştım. Çocukluğumdan beri yıldızım ve IQ yüksekti. Çok düşünmek zarar veriyor. Tüm sorun bu. Allah olmasa çok mutsuz olurdum.

uzun-sure-sonra-ortaya-cikan-arda-kural-yeni-meslegini-acikladi-5-yil-sonra-paraya-para-demeyecek-17196426532927-3.jpg

"BU PİYASA TEMİZ KALMAK ÇOK ZOR"

Oyunculuğu başaramadığını düşünen Arda Kural, "Artistlik bana göre değil. Tabii tanınmak güzel bir duygu ama bu piyasada iyi olmak, temiz kalmak, tutunmak zor" şeklinde konuştu.

Aşkın şeytani bir şey olduğunu ifade eden ünlü isim, "Tek taraflı bir aşk yaşadım. Şeytani bir şey. Flörtözüm ama 15 yıldır aşk yok hayatımda. Allah aşkı için yanıp tutuştum" dedi.

img-5293-1wsb.webp

"BEŞ YILA ZENGİN OLACAĞIM"

Gelecek planlarından da bahseden Arda Kural, "Madencilikle ilgileniyorum. Altın ticareti, elmas ticareti yapmak istiyorum. Evimin bir odasını atölyeye çevirdim. Beş yıl içinde zengin olmayı hedefliyorum" açıklamasında bulundu.