Arkadaşı tarafından ihanete uğrayan şarkıcı Kalben ilk kez konuştu

Arkadaşı tarafından ihanete uğrayan şarkıcı Kalben ilk kez konuştu

Kalben, hakkında ortaya atılan 'arkadaş kurbanı' iddialarına yönelik açıklamasında duygusal bir yanıt verdi. Kalben, "Bu memlekette kim ihanete uğramamış? Kim suçlu olmadığı bir konuda suçlanmamış ki...?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben, gündemdeki iddialara yanıt verdi.

gozaltina-alinip-serbest-birakilan-kalbenden-ilk-aciklama-geldi-hpnv-cover.webp

Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben, gündemdeki iddialara yanıt verdi. Muhabirlerin "Menajeriniz ve arkadaşınız tarafından ihanete uğradınız mı?" sorusuna karşılık olarak Kalben, "Bu memlekette kim ihanete uğramamış? Kim suçlu olmadığı bir konuda suçlanmamış ki?" diyerek cevap verdi ve bu iddiaları bir kez daha yalanladı.

kalben-serbest-mi-birakildi-17309235-817-amp.jpg

EVİNE OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

8 Mayıs'ta düzenlenen operasyonda şarkıcının evinde üç parça halinde toplam 15 gram uyuşturucu madde ile 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirilmişti. İfadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ünlü şarkıcıya yurtdışına çıkış yasağı getirildi.

kapak-112036.jpg

Serbest kaldıktan sonra sosyal medya üzerinden açıklama yapan Kalben, "Değerli kamuoyunu bu şekilde meşgul ettiğim için üzgünüm" ifadelerini kullandı.