Aşkın olayım efsanesi resmen bitti. Net açıklama Wanda Nara'dan geldi

Aşkın olayım efsanesi resmen bitti. Net açıklama Wanda Nara'dan geldi

Wanda Nara’nın, Icardi'yi sosyal medya üzerinden takipten çıkardığı ve boşanacağı iddia ediliyordu. Bu iddialar doğru çıktı ve Wanda Nara, Icardi'yi terk ettiğini açıkladı.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sadece futbol kariyeriyle değil, eşi Wanda Nara ile olan ilişkisiyle de sık sık gündeme geliyor. Wanda Nara, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti.

.jpg

Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara, Icardi'yi sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktı. Bu hareket, Arjantin basınında boşanacakları yönündeki iddiaları artırdı.

AYRILIĞI DOĞRULADI

America TV'nin haberine göre, Wanda Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" diyerek ayrılığı doğruladı.

88.jpg

NE OLMUŞTU

Nara'nın klibinde, çiftin birbirine olan sevgisini gösteren sahneler, ilişkilerinin güçlü olduğunu düşündürürken, yabancı basında dolaşan bir dedikodu ortalığı karıştırdı. İddialara göre, Wanda Nara, Icardi'ye boşanma davası açmış ve bu ilişkinin sona ermesinde, daha önce de büyük bir kriz yaratan şarkıcı L'Gante'nin rol oynadığı belirtiliyor.

99.jpg

L'GANTE İLE YAKIN GÖRÜNTÜLER

Wanda Nara, Icardi'den ayrıldıktan sonra L'Gante'nin klibinde yer almış ve ikili oldukça samimi görüntüler sergilemişti. Daha sonra klip dışında da birlikte görüntülenmişlerdi.

640xauto.webp

Wanda Nara boşanma kararını kesinleştirdi ve TN Show isimli kuruluşa boşanmayı doğruladı. Ayrıca, Icardi'nin tüm mülklerini Wanda'ya bırakacağına dair bir belge imzalamasının istendiği de iddialar arasında.

s-5807907c16d3adfc3eacab5be1dfb5016efd6bb5.webp

TAKİP ETMEYİ BIRAKTI

Wanda Nara'nın Icardi'yi sosyal medyada takipten çıkması, dedikoduların doğruluğunu düşündürüyor.

18932257-728xauto.webp