Atatürk'e bir çirkin saldırı daha: Provokatörler iş başında

Atatürk'e bir çirkin saldırı daha: Provokatörler iş başında

İmam Hatip Lisesi’nde okuyan öğrencinin Atatürk resmini cinsel uzvuna dokundurarak çektiği video Türkiye’yi ayağa kaldırmışken, Atatürk’e bir saygısızlık daha yapıldı. Paylaşılan video sosyal medyada büyük tepki topladı.

GÜNBOYU/ ASLIHAN KAMER TÜREL CAYMAZ

Atatürk’e yönelik hakaret içeren paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. İmam Hatip Lisesi’nde kaydedilen skandal görüntülerin arkasından ortaya çıkan yeni skandal, mide bulandırdı.

Bir Twitter kullanıcısı, sosyal medyada bir video yayınladı. Videodaki şahıs, Atatürk fotoğrafını yakıp, hareket çekip ardından tuvalete attı.

ekran-alintisi.jpg

Atatürk’e saygısızlık yapan şahsın profilinde ise “Kahrolsun laiklik yaşasın şeriat Allahu Ekber unutmayın şeriat gelecek tüm butlar bâtıl kuralar kalkacak Allah’ın hükmü sürecek la galiba illallah vallahi Allah” yazdığı görüldü.

33333.jpg

DAHA ÖNCE DE ÇİRKİN TWEETLER ATMIŞ

Videoyu çeken kişinin sosyal medya hesabında daha önce de Atatürk’e karşı şu çirkin ifadelere yer verdiği görüldü:

Bu kısa boylu çirkin adam millet hainidir ve Türk vahşilerinin taptığı kişidir. Onlara bir dil, din, kültür yaratmadı, aksine başkalarının dillerini, kültürlerini çalarak atalarının misyonunu tamamlamaya geldi. O şimdi pis mezarında yanıyor.

İlgili Haberler