Avukata koltuk değnekleri ile saldıran kadına 14 yıl hapis cezası

Avukata koltuk değnekleri ile saldıran kadına 14 yıl hapis cezası
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) haciz işlemleri için bir fabrikaya giden avukatı koltuk değnekleriyle darp eden iş yeri sahibi kadın hakkında 14 yıl 14 ay kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Avukat Coşkun Özbek, işlemler sırasında fabrika sahibi SY'nin saldırısına uğradı. SY, Özbek'e hakaret ve tehdit savurduktan sonra ayağından yaralı olan avukata kendi koltuk değnekleriyle saldırdı. Olay cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Suç duyurusu üzerine SY gözaltına alındı ​​ve adliyeye sevk edildi. Ancak çıkarılan nöbetçi mahkeme tarafından denetim serbest bırakıldı.

aw195897-01.jpg

Soruşturma sonrasında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. İddianamede, SY hakkında 'hakaret' suçundan 2 kez 2 yıl 4 ay, 'görevi yaptırmamak için direnme' suçundan da 2 kez 5 yıl 3 ay olmak üzere toplamda 14 yıl 14 ay kadar hapis cezası talep edildi.

Saldırgan kadın, savcılıkta verdiği ifadede, "Kızımla birlikte iş yerine gitti. Daha ayrıntılı tartışmamız olan avukatı gördüm. Bir anda sinirlerime hakim olamayarak, elindeki bastonu aldım ve kendime hakim olamayarak birkaç kez vurdum. Yaptığım bu olaydan dolayı dalgalanmalar." şeklinde ifade verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar