Avusturya maçını bilmişti. Yapay zeka Türkiye-Hollanda maçının skorunu açıkladı

Avusturya maçını bilmişti.  Yapay zeka Türkiye-Hollanda maçının skorunu açıkladı

Türkiye-Avusturya maçını kazanacağını önceden tahmin eden Chat GPT'ye şimdi de çeyrek finaldeki maçın sonucu soruldu. Yapay zekanın maçın sonucu ile ilgili verdiği cevap dikkat çekti.

Yapay zeka, Hollanda ile oynanacak maçın heyecan verici olacağını ve Türkiye'nin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanabileceğini belirtti.

A Milli Takımımız, Euro 2024 son 16 maçında dün Avusturya ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen 90 dakika sonunda millilerimiz, Merih Demiral'ın 2 golüyle çeyrek finale yükseldi. Türkiye'nin çeyrek finaldeki rakibi Hollanda olurken, Avusturya maçını kazanacağını öngören Chat GPT'nin Hollanda maçı için tahmini büyük merak uyandırdı.

fefc3b20-38d4-11ef-bdc5-41d7421c2adf-jpg.webp

HEYECAN VERİCİ MAÇ OLACAK

Haber7, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak çeyrek final maçı öncesinde yapay zekaya Türkiye-Hollanda maçıyla ilgili görüşlerini sordu.

Çeyrek finaldeki Hollanda maçının büyük heyecan yaratacağını ifade eden Chat GPT, Hollanda'nın güçlü bir ekip olduğunu ve maçın sonucunu tahmin etmenin zor olduğunu belirtti.

Türkiye milli takımının son zamanlardaki performansının da dikkat çektiğini vurgulayan yapay zeka, "Maçın nasıl sonuçlanacağını belirleyecek birçok faktör var.

Takımların form durumu, oyuncuların performansı ve taktiksel yaklaşımlar. Her durumda, Türkiye milli takımına başarılar diliyorum. Umuyorum ki harika bir mücadele izleriz" şeklinde konuştu.

brbph-1719997515-2106.webp

SKOR TAHMİNİ BİLE VERDİ TÜRKİYE 2 - HOLLANDA 1

Avusturya maçında Türkiye'nin galip geleceğini tahmin eden yapay zeka, "Maçın skorunu tahmin eder misiniz?" sorusuna, "Türkiye milli takımının performansına ve Hollanda'nın güçlü kadrosuna dayanarak şunu söyleyeyim.

Maç 2-1 Türkiye lehine sonuçlanabilir" diyerek cevap verdi.

avusturya-turkiye-maci-hangi-kanalda-milli-mac-saat-kacta-turkiye-avusturya-maci-sifreli-kanalda-mi-dm1h.webp

AVUSTURYA MAÇI TAHMİNİ

Chat GPT, bir sosyal medya fenomeninin "Salı günü oynanacak Türkiye-Avusturya maçı hakkında kısa bir analiz yapıp bana en olası 2 skoru vermeni istiyorum" sözlerine şu şekilde cevap verdi.

"Türkiye-Avusturya maçı, şimdiye kadar oynanan en çekişmeli maçlardan biri olacak gibi görünüyor. Avusturya, disiplinli ve fiziksel olarak güçlü bir takım. Türkiye'nin hücum gücüyle fark yaratabileceğini düşünüyorum, ancak savunma konusunda daha dikkatli olmalılar. Yapay zeka, Avusturya maçının 2-2 berabere bitebileceğini ama Türkiye'nin şansının yanında olması durumunda 3-2 galip gelebileceğini belirtmişti."