Ayşe Ateş, bombayı patlattı! Hangi MHP’li ismin baba evi arandı?

Ayşe Ateş, bombayı patlattı! Hangi MHP’li ismin baba evi arandı?

Suikast sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, yeni bombayı patlattı.

Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ateş, katilin nerede gizlendiğini işaret etti.

Sinan Ateş’in ölümüne ilişkin iddianame yaklaşık 1 yıl sonra hazırlanırken, suikasta ilişkin yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Beni öldürecekler, haberiniz olsun...' demişti... Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'e iki silahlı koruma verildi - Son Dakika Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

Suikastın ilk gününden bugüne eşinin katillerinin bulunması için seferberlik başlatan Ayşe Ateş, hazırlanan iddianameye tepki göstermiş, yeterli bilgilerin verilmediğini belirtmişti.

Kendisinin ve çocuklarının hayatının tehlikede olduğunu, ailesine de suikast hazırlandığını iddia eden Ayşe Ateş’e koruma verilmişti.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'e 2 silahlı koruma verildi - İttifak Gazetesi

“MHP’Lİ İSMAİL AKGÜL'ÜN BABA EVİ NEDEN ARANDI?”

Ateş, sosyal medya hesabından eşini öldüren katile ilişkin yeni bir iddiada bulunarak şu soruları sordu:

İzaha muhtaç sorular:

1-) Sinan'ın katledilmesinden yaklaşık olarak 1 ay sonra MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün baba evi neden aranmıştır?

2-) Babasının üzerine kayıtlı 14 AAY 148 plakalı araç Ankara'ya getirilip parmak izi tespiti neden yapılmış, araç niçin detaylı bir şekilde incelenmiştir?

Bilgilendirme: PTS kayıtlarına göre kiralık katil Eray Özyağcı'nın Bolu'da araç değiştirdiği, İstanbul'a götürülmek yerine Bolu'da bir müddet gizlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunmaktadır.

Sinan Ateş'in vurulduğu anın görüntüleri ortaya çıktı

ekran-goruntusu-2024-05-26-081431.png

SİNAN ATEŞ NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de Çankaya'nın Kızılırmak Mahallesi'nde Selman Bozkurt ile birlikte silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yapılan otopsi raporuna göre, Ateş'e isabet eden beş kurşundan biri çenesinden girip başının üstünden çıkarken, biri karnının solundan girip belinden çıktı. Ateş'in ardından başlatılan soruşturmada, MHP'li isimlerle ilgili bilgilerin yer alması kamuoyunda dikkat çekti.

Savcılığın sürdürdüğü iddianamenin ardından iddialar devam etti. Cinayetin azmettiricisi olarak eski Ülkü Ocakları yöneticisi Tolgahan Demirbaş ve Doğukan Çep gösterildi.

Sinan Ateş cinayeti zanlısı Edirne'de yakalandı

İLK DURUŞMA 1 TEMMUZ'DA

Suikastın tetikçisi Eray Özyağcı, Doğukan Çep, Tolgahan Demirbaş, Emre Yüksel, avukat Serdar Öktem ve 3 polisin aralarında bulunduğu 22 kişi hakkında çözülen iddianame 32'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanıklar, 'Tasarlayarak öldürme', 'Öldürmeye teşebbüs', 'Suça azmettirme' ve 'Suça yardım etme' suçlarından yargılanmak üzere 1 Temmuz saat 09.00'da hakim karşısına çıkacak.

Sinan Ateş'in babası hayatını kaybetti - Diken

İlgili Haberler