Ayşe Ateş’ten çarpıcı Bahçeli itirafı! Davaya 1 gün kala sessizliğini bozdu

Ayşe Ateş’ten çarpıcı Bahçeli itirafı! Davaya 1 gün kala sessizliğini bozdu

Sinan Ateş davası öncesi sessizliğini bozan eşi Ayşe Ateş, hakkındaki çarpıcı iddialara cevap verdi.

Ayşe Ateş’ten çarpıcı Bahçeli itirafı

Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, dava öncesi önemli açıklamalar yaptı.

30 Eylül’de görülecek dava öncesinde Sözcü TV’de canlı yayın konuğu olan Ayşe Ateş, hakkında ortaya atılan 'FETÖ, estetik ve 4 ev aldı' iddialarına yanıt verdi.

Sinan Ateş'in ablası 30 Aralık'ta neler olduğunu anlattı: Azmettiriciler dışarıda dolaşıyor

"KORUMA SAYIM 8'E ÇIKARILDI"

Dava süresinde tehditler aldığını, korumalarla gezmek zorunda olduğunu belirten Ateş, “Kızlarımla bir yerlere gidemiyorum. İki korumam vardı, sayısı 8’e çıkarıldı. Bakanlık böyle uygun gördü. İki araba değil artık 3 araba geziyoruz. Bu şartlar hakkında ne yapılabilir tabi sınırlı. Çocuklar içinde stresli bir dönem” dedi.

dwdwdw.png

"TORBACILAR İÇİN YERİ GÖĞÜ İNLETİYORLAR"

Bilirkişi raporunda Ateş’in Eray Özyağcı’nın kurşunlarıyla öldüğünün netleşmesini değerlendiren Ayşe Ateş “Bilirkişi raporunun yeniden incelenmesini onlar talep etti. Son bir çırpınıştı onlarınkisi. Serdar’ın, Emre’nin, Tolgahan’ın suçsuzluğunu iddia ediyorlardı bunu bıraktılar. Şimdi de tetikçiler, torbacılar için yeri göğü inletiyorlar” ifadelerini kullandı.

rtrt.png

Ateş, hakkındaki ev, FETÖ ve estetik iddialarını da yanıtladı.

Ateş, İpek Özbey’in “Cinayetten sonra Ankara’dan toplam 20 milyon değerinde 4 ev satın aldınız mı?, Estetik yaptırdınız mı?, FETÖ ile bağlantınız var mı?” sorularını şöyle cevap verdi:

“4 TANE TOPRAKTAN 1+1 DAİRE ALDIM, DEĞERİ 7 MİLYON”

Sinan da ben de devlet memuruyduk. Düğünümüzdeki altınlarla ve birikimle bir daire aldık. Sinan’ın ölümünden sonra yeni baştan başlamak adına yeni bir eve geçmek istedim. Arabaları ve bu evi satarak 4 tane topraktan 1+1 daire aldım. Şuan evlerin gerçek değeri 7 milyon civarı. Neyi alıp sattığıma rahatça ulaşabilirler. Kişisel bilgilerimiz ayaklarına paspas olmuş.

“SİNAN ÖLMEDEN ÖNCE BURUN AMELİYATI OLDUM”

Sinan ölmeden önce burun operasyonu geçirdim. Rahatsız olduğum için. Stresten çok kilo verdim. Koydukları fotoğraflar çok eski fotoğraflar.

“DERTLERİ BENİ İTİBARSIZLAŞMAK”

FETÖ’cü değilim, yasa dışı hiçbir işlemim yok. Öğretmenlik hayatım boyunca bir soruşturma görmedim, mahkemeye gitmedim. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da bunun için inceleme talep ettim. Her şeyimiz ortada. Dertleri beni itibarsızlaşmak.

“EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞIM, BAHÇELİ'NİN BİZİ YOK SAYMASI”

Ayşe Ateş’in MHP’ye ilişkin “MHP içinden de rahatsızlık duyan, üzülen vekiller, camiadan insanlar olduğunu biliyorum. İsim vermeyeceğim. En büyük hayal kırıklığım, Bahçeli'nin bizi yok sayması” açıklaması da dikkat çekti.